Vivania -testiryhmä valittu

Helmen Vivania -testiryhmään valittiin yli 40-vuotiaita naisia kokeilemaan kauneuden ja hyvän mielen tuotteita. Testattavana on kolme Vivania-tuotetta: Hyaluronitabletit, Hyaluron & Q10 Anti Aging vartalovoiteen sekä Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle -kasvovoide.

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle -Hyaluronihappotabletti on ravintolisä, hyaluronitabletti ihon kauneudeksi ja hyvinvointiin.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Wrinkle on monipuolinen yhdistelmävoide, joka estää iholla näkyviä vanhenemisen merkkejä.

Vivania Hyaluron & Q10 Anti Aging -vartalovoide sisältää ihoa kiinteyttäviä, kosteuttavia ja ihon ennenaikaista vanhenemista estäviä ainesosia.

Testiryhmään valittiin 20 yli 40-vuotiasta naista. Näin ryhmäläiset perustelivat, miksi juuri heidät tulisi valita kokeilemaan tuotteita:

Nainen, 41:

"Ikääntymisen merkit alkavat jo näkyä iholla. Olisi hienoa testata ja mahdollisesti löytää tuote, joka palauttaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttää. Testaajana olen tunnollinen ja annan rakentavaa palautetta."

Nainen, 41:

"Haluan pitää huolta itsestäni, kun ikäkään ei tästä ainakaan vähene. Olen kiinnostunut kauneudesta ja haluan näyttää ikäiseltäni, mutta hyvältä."

Nainen, 51:

"Eikö 51 vuotta lasissa ole jo hyvä perustelu? Tässä iässä kaikki keinot ovat jo sallittuja."

Nainen, 53:

"Olen tähän mennessä pysynyt mielestäni nuorekkaana lähes ilman mitään kepulikonsteja, suhteellisen pienellä hoidolla, ehkäpä tupakoimattomuuttani ja ilman alkoholia. Vasta nyt yli 50-vuotiaana alkaa tuntua, että jotain on tapahtumassa. Nyt kun olen sairaslomalla, haluaisin tähän hiukan nuhjaantuneeseen ilmeeseen eloa lisää."

Nainen, 62:

"Olisi haastavaa päästä testaamaan hyaluronin vaikutusta. Olen hoitanut ihoani erilaisilla erikoistuotteilla hyvälläkin menestyksellä. Ihoni on ollut ohut ja kuiva nuoruudesta lähtien, joten olen kiinnittänyt hoitovoiteisiin ja body-tuotteisiin aina erityistä huomiota. Tällä hetkellä on käytössäni MB-seerum sekä Vichyn mainittuna kollageeniin -vaikuttava päivävoide."

Kahdeksan viikon testiaika

Ryhmäläiset testaavat tuotteita yhteensä kahdeksan viikkoa, mutta he kertovat testikokemuksistaan Helmen sivuilla ensimmäisen kerran jo kolmen viikon testiajan päästä.

Seuraa testin etenemistä Olen nainen -sivuilta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Hankintatukku, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat