Vinkkimiehet Ugandassa kuolleen suomalaisen tapauksesta: Ex-ministerin osuus matkaan hämmentää – "Hän ei ole paljon vastaillut puhelimeen"

Ugandalaisesta hotellista kuolleena löydetyn suomalaisen liikemiehen tapaus on täynnä erikoisia yksityiskohtia. MTV:n Vinkkimiehet, eli rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen pohtivat tapauksen taustoja MTV3:n Rikospaikka-ohjelmassa keskiviikkona.

41-vuotias suomalainen liikemies löydettiin kuolleena Ugandan pääkaupungissa Kampalassa sijaitsevasta hotellista The Pearl of Africasta viime viikolla. Kampalan poliisi ei toistaiseksi epäile miehen kuolemaan liittyvän rikosta, mutta henkirikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Ylläolevalta videolta voit katsoa Vinkkimiesten pohdintoja tapauksesta. Vinkkimiehiä kiinnostaa muun muassa se, mikä on ollut liikemiehen mukana olleen ex-ministeri Suvi Lindénin rooli Ugandan-vierailulla.

– Hän ei ole paljon vastaillut puhelimeen, vaikka on yritetty tavoitella, rikostoimittaja Pekka Lehtinen toteaa videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat