Viivi Huuska on saanut jo TTK-neuvon veljeltään Cristal Snow'lta: "Mun mentori ja muusa"

Viivi Huuska odottaa voivansa luoda opettaja Matti Puron kanssa jotain täysin uutta TTK-parketeille.

Ohjaaja-valokuvaaja Viivi Huuska kertoo MTV Uutisille, että kemiat Tanssii Tähtien Kanssa -opettajan Matti Puron kanssa ovat osuneet yksiin. Huuskan mukaan he ovat kumpikin varsin kunnianhimoisia ja haluavat tehdä työnsä aina mahdollisimman hyvin. 

TTK on Huuskalle perhepuolestakin tullut tutuksi, sillä ohjaajan veli Cristal Snow tanssi ohjelmassa vuonna 2014. Huuskakin oli paljastanut jo hiljattain veljelleen osallistuvansa tanssikisaan tänä vuonna. 

– Häneltä ei tullut mitään selkeää ohjetta, mutta sanoi, että tämä on todella rankka kokemus, mutta upea, Huuska kertoo. 

– Mun veli on mun semmoinen mentori ja muusa, siis myös tässäkin tapauksessa, että jos mulla tulee joku hätä tai kysmyys, niin voin kysyä myös häneltä. 

Huuska toivookin, että hän ja Cristal Snow pääsisivät vaikka joskus tanssimaan yhdessäkin. Hän kertoo odottavansa erityisesti dramaattisia, tummanpuhuvia tansseja, kuten esimerkiksi tangoa ja rumbaa. 

– Toisaalta, kun ihmiset ovat nähneet mut silleen suhteellisen vähän hymyilemässä, niin sitten ehkä jotkut sellaiset tosi naiselliset tanssit myös kiinnostaa, että missä on sitten jotenkin vähän eri näkökulmasta, kuin mistä mut on totuttu näkemään. 

Sekä Puro että Huuska ovat vahvasti taiteellisia persoonia, jotka arvelevat voivansa yhdistää voimansa saaden luotua jotain sellaista, mikä voisi olla jopa täysin uutta TTK:ssa. 

– Mielestäni tärkeintä luovassa tekemisessä on, kun tehdään huippuammattilaisten kanssa töitä, että antaa tilaa. Siten ehkä saataisiin sinne jotain sellaista tunnetta, mitä ei olla ehkä näillä kausilla nähty, Huuska myhäilee. 

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset alkavat su 5.9. klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat