Viisi lasta pelastettiin kauhujen kodista – äidin ja isovanhempien uskotaan pitäneen lapsia lukittuina häkkeihin Alabamassa

Yhdysvaltojen Alamabamassa on paljastunut järkyttävä rikos, jossa äidin ja isovanhempien epäillään lukinneen lapset häkkeihin.

Alabaman Lee Countyn viranomaiset pääsivät jyvälle tapauksesta, kun he saivat alkuviikosta ilmoituksen epäillystä lasten hyväksikäytöstä.

Asiasta uutisoineen ABC Newsin mukaan ilmoitus tarkastettiin ja tutkijat löysivät perheen kotoa kaksi puista häkkiä, jotka oli varusteltu salvoilla ja lukoilla. Viranomaisten mukaan todisteet kertovat, että lapset oli lukittu häkkeihin useita kertoja.

Talossa oli tarkastuksen aikaan neljä lasta, jotka ovat iältään 3, 4, 10 ja 11. Perheeseen kuuluu myös kahdeksan kuukauden ikäinen lapsi, mutta hän ei ollut talossa tarkastuksen aikaan.

Kaikki viisi lasta otettiin välittömästi huostaan, ja sekä äiti että lasten isovanhemmat pidätettiin.

Äiti Kylla Mannia, 30, isoäiti Pamela Bondia, 66, ja isoisä James Bondia, 69, syytetään alaikäisten lasten törkeästä hyväksikäytöstä ja lasten heitteillejätöstä. Lisäksi isoäitiä syytetään todisteiden väärentämisestä. Jokaiselle heistä asetettiin yli 100 000 euron takuut.

Lue myös:

    Uusimmat