Mainos

Viisi HIV-uhria vielä kateissa

Rovaniemen poliisi etsii vielä viittä naista, jotka ovat olleet suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä HI-virusta levittäneen rovaniemeläisen Aki Hakkaraisen kanssa.

Vuonna 1983 syntynyt Hakkarainen on kertonut poliisikuulusteluissa olleensa näiden naisen kanssa vuosina 2002-2006.

Poliisin saamat tiedot naisista ja tapahtumapaikasta ovat vähäiset, eikä Hakkarainen itse ole pystynyt tarkentamaan kertomusta. Tähän mennessä poliisi on tarkastanut yli neljänkymmenen naisen henkilöllisyyden ja yhteyden tapaukseen.

Poliisin etsimät naiset ovat iältään 20-50-vuotiaita. Poliisikuulusteluissa Hakkarainen on kertonut tavanneensa suurimman osan naisista paikallisissa ravintoloissa Rovaniemellä. Ravintolaillan jälkeen naiset ovat jatkaneet iltaansa Hakkaraisen kanssa eri puolilla kaupunkia.

Poliisi etsii vielä päälle 20-vuotiasta naista, jonka kanssa Hakkarainen on ollut suojaamattomassa sukupuoliyhdynnässä Tampere-Rovaniemi-junan makuuvaunussa. Hakkarainen ja kyseinen nainen ovat tulleet junaan Jyväskylästä. Hakkarainen itse ei muista tapahtuma-ajan tarkkaa ajankohtaa. Poliisille hän on kertonut, että tämä tapaus on sattunut hänen asuessaan Rovaniemellä. Poliisin mukaan Hakkarainen on asunut Rovaniemellä vuodesta 2002 eteenpäin.

Rovaniemen rikospoliisi pyytää tapauksista tietäviä ottamaan yhteyttä asiaa tutkivaan tutkintaryhmään virka-aikana. Tutkintaryhmän puhelinnumero on 0163295452.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.