Viimeiset vaaliaseet? Stubb tarjosi puoluekokouksessa maukkaita nimikkoherkkujaan – aikoo kiertää Helsingin ravintoloissa puoleen yöhön asti

Euroopan kansanpuolue EPP:n puoluekokous on kääntymässä iltaan ja kärkiehdokaskandidaattien Alexander Stubbin ja Manfred Weberin välinen debatti lähestyy. Kärkiehdokkaasta äänestetään huomenna.

Video: Live-lähetys EPP:n puoluekokouksesta.

Ennen debattia Stubb kaivoi vielä esiin makoisan vaaliaseen. Hän tarjosi Messukeskuksessa kokousväelle lähes 400 ilmaista hotdogia. Menussa oli kaksi vaihtoehtoa: STUBBQ ja KETSTUBB.

Ensimmäisessä vaihtoehdossa täytteinä oli barbeque-kastiketta, paistettua sipulia, kevätsipulia, sinappia ja chilimajoneesia. Toisen vaihtoehdossa chilimajoneesi ja barbeque-kastike oli korvattu ketsupilla ja kurkkusalaatilla.

– Tässä sikäli harvinainen kuva, että triathlonisti Stubb syö yleensä terveellisemmin, MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki tviittasi.

Stubbin kampanjointi on ollut kovaa viimeisen kuukauden ajan ja sitä se vaikuttaa olevan myös loppumetreillä. Stubb aikoo kiertää tänä iltana lähes puoleen yöhön asti helsinkiläisiä ravintoloita, joissa kokousedustajat ovat ryhmineen illallisilla.

Huomenna kokouksessa kuullaan vielä molempien kandidaattien puheet. Yli 700 delegaattia äänestää kärkiehdokkaasta pouolen päivän aikaan ja tuloksen pitäisi olla selvillä kello yhdeltä iltapäivällä.

Lue myös:

    Uusimmat