”Viimeinen kerta, kun tilaan mitään netistä” – nuoren miehen nettiostos ei vastannut aivan odotuksia

Täydellisen hymyn takaava tuote ei vastannut lainkaan odotuksia. 

Brittiläinen Ben Watson on kerännyt viime päivinä ympärilleen runsaasti huomiota. Syy tähän löytyy sosiaaliseen mediaan lisätystä kommelluksesta, jossa mies kertoo nettitilauksensa menneen pahemman kerran pieleen.

Miehen tilaama tuote ei vastannut lainkaan odotuksia – se oli itse asiassa niin epäonnistunut, että sille ei voi kuin nauraa.

Hampaat ovat tehneet miehestä julkkiksen

Kuin suoraan huonosta komediasta oleva tilanne sai alkunsa, kun Ben päätti tilata netistä hammaspinnoitteet, joiden luvattiin antavan miljoonan dollarin hymyn edulliseen hintaan.

– Uskomattomat irrotettavat pinnoitteet, jotka antavat sinulle täydellisen näköiset hampaat ja ylpeän hymyn. Nyt voit saada itsetuntosi takaisin, mainoksessa luvattiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Paljon lupaavien mainostekstien lisäksi nettisivuilta löytyi joukko ennen ja jälkeen -kuvia, sekä lista tuotteen hyvitä ominaisuuksista. Mainosten lupaukset kuulostivat liian hyviltä ollakseen totta, ja tilauksen saapuessa Ben huomasi, että niin ne todellisuudessa olivatkin. Kauniin hymyn sijaan peilistä katsoi koomisen näköinen hahmo, jonka hampaat törröttivät suusta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen uudet, valkoisen hymyn takaavat hampaat olivat niin hulvattomat, että mies päätti jakaa niistä joukon kuvia sosiaaliseen mediaan. Nopeasti leviämään lähteneet kuvat ovat tehneet miehestä pienen julkkiksen hänen kotikaupungissaan, ja ihmiset pysäyttävät hänet jatkuvasti valokuvan toivossa.   

– Tämä oli viimeinen kerta, kun tilaan mitään netistä. Ne ovat kamalat ja vastenmieliset, mutta hulvattomat. Ainoa asia, johon ne ovat täydelliset, on stand up -komedia, Ben kertoo.

Lähde: Metro

***

3:07

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja