Viikon kuuma mies: Jude Law – katso kuvagalleria

Hollywood-kaunottarien vastapainoksi Helmi hemmottelee lukijoitaan mieskomeudella. Viikon kuuma mies on Jude Law. Katso kuvat seksikkäästä supertähdestä!

Näyttelijä Jude Law, 38, on yksi Hollywoodin halutuimmista poikamiehistä. Tähden veijarimainen olemus, ilmeikkäät kasvot ja upean symmetrinen ulkomuoto vetoavat naisiin ympäri maailmaa.

Vaikka Law on kiiltokuvamaisen kaunis, on hänen julkisuuskuvassa säröjäkin. Lawilla on kolme lasta, Rafferty, Iiris ja Rudy, kahden eri naisen kanssa. Tähden rakkaussuhde tyyli-ikoni Sienna Milleriin päättyi vuonna 2006, kun Law petti Milleriä lastenhoitajansa kanssa. Rakastavaiset yrittivät seurustella uudestaan vuonna 2010, mutta suhde loppui tämän alussa. Law on tunnetusti myös hankala haastateltava. Tähti inhoaa sydämensä kyllyydestä paparazzeja, eikä mies lämpene toimittajillekaan.

– En kutsu ihmisiä kotiini, enkä ole ikinä ollut hyvää pataa median kanssa, ellen ole puhunut töistäni. Enkä puhu niistäkään paljoa, Law on sanonut.

Law onkin kuvattu monta kertaa nyrpeän näköisenä, kun paparazzit ovat yllättäneet hänet kotinurkiltaan. Vuonna 2009 tähti löi naisvalokuvaajaa kasvoihin, kun tämä otti hänestä kuvia. Häirityksi tuleminen ei kuitenkaan estä Lawia elämästä normaalia elämää lastensa kanssa.

– Me käytämme edelleenkin junia ja busseja, Law on sanonut.

Upean näköinen Law on näyttäytynyt viime aikoina julkisuudessa varsin karskin näköisenä. Tähti on bongattu Lontoon kaduilta pitkässä parrassa ja hiuksissa. Syytä Lawin muuttuneeseen olemukseen ei vielä tiedetä.

Katso kuvat upeasta Jude Lawsta!

Lisää kuumia miehiä:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat