Viikon kuuma mies: Clive Owen – katso kuvagalleria!

Cliwe Owen on kuuluisa brittinäyttelijä, joka rakastaa haastavia rooleja ja jalkapalloa. Tähti ei tykkää puhua yksityiselämästään, mutta miehen karisma kertoo kaiken. Tämä mies suorastaan tihkuu seksiä.

Clive Owen on yksi tämän hetken kuumimmista brittinäyttelijöistä, joka on saavuttanut myös Hollywood-menestystä. Tähti pitää visusti yksityiselämänsä piilossa julkisuudelta ja keskittyy kunnianhimoisesti uraansa. Asialinjalla pysyvän miehen karismaa ei voi kuitenkaan olla huomaamatta.

Viimeksi Owen nähtiin Trust-elokuvassa, jossa Owen näyttelee isää, jonka tytär joutuu pedofiilin hyväksikäyttämäksi. Roolityö oli vaikea miehelle, jolla on itselläänkin kaksi tytärtä. Näyttelijä halusi kuitenkin ottaa roolin vastaan sen haastavuuden takia.

– Iso osa elokuvasta käsittelee sitä, miten perhe on revitty hajalleen sekä valtavaa menetyksen ja kivun tunnetta. Kyseessä ei ole kliseinen versio, jossa kaikki tukevat ja rakastavat toisiaan ja hoipertelevat hankaluuksien läpi, vaan vaikeudet murtavat ja haastavat heidät, Owen selittää.

Elokuva ei ole Owenin ainoa kiitosta kerännyt rooli. Hänet on palkittu muun muassa BAFTA-palkinnolla sivuosastaan Closer-elokuvassa. Sama elokuva vei hänet Oscar-ehdokkaaksi asti.

Owen kertoo olevansa onnekas, koska voi nykyään odotella sopivaa roolia rauhassa ilman pelkoa siitä, että tauko työskentelystä veisi häneltä työt jatkossa. Näyttelijä onkin tarkka, mihin elokuvaan suostuu. Hyvän roolin sijaan hänelle on yhä tärkeämpää, että elokuvan ohjaa henkilö, jota hän arvostaa.

– Olen saanut työskennellä parhaiten ohjaajien kanssa - ohjaajien kanssa, joita todella arvostan ja joiden töitä rakastan. Mielestäni Tom Tykwer ja Tony Gilroy ovat kaksi parasta, Owen kertoo.

Hollywood-piireissä Owen arvostaa etenkin Julia Robertsia, jonka kanssa hän näytteli yhdessä Closer-elokuvassa.

– Hän on paras. Nautin työskennellä hänen kanssaan, Owen on sanonut.

Yksityiselämänsä Owen pitää visusti julkisuudelta piilossa. Tähti on kuitenkin paljastanut pitävänsä jalkapallon katselusta ja musiikin kuuntelusta. Owen on naimisissa Sarah-Jane Fentonin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, Hannah ja Eve.

Katso kuvagalleria Clive Owenista!

MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, wikipedia

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja