Vihreä lanka: Pekka Haaviston Antonio-puolisolla traaginen lapsuus

Presidenttiehdokas Pekka Haaviston ecuadorilaisen puolison Antonio Floresin elämä ei ole ollut helppoa. Asia paljastuu Vihreän langan verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa.

Parturi-kampaajana elantonsa hankkiva Antonio on päässyt viime aikoina totuttelemaan julkisuuden valokeilaan eri tavalla kuin aiemmin. Kun oma puoliso on päässyt presidenttikilvassa loppusuoralle, alkaa myös Antonionkin menneisyys kiinnostaa suomalaisia eri tavalla.

Antonio Flores kertoo Vihreän langan haastattelussa traagisesta lapsuudestaan Ecuadorissa. Antonio menetti isänsä vain kuusivuotiaana ja samoihin aikoihin menehtyivät myös isoäiti- ja isoisä.

Antonio kasvoi Pohjois-Ecuadorissa pienessä merenrantakaupungissa leskeksi jääneen äitinsä esikoisena. Arki oli raadollista; joka aamu nuoren Antonion piti herätä aamukuudelta, jotta ehtisi aamuseitsemältä lähtevään koulubussiin.

Antonion äiti työskenteli ja piti siinä sivussa pientä kioskia, ja toivoi esikoispojastaan kaikkea muuta kuin parturi-kampaajaa. Pienen kaupungin ilmapiiri oli kuitenkin liikaa 17-vuotiaalle Antoniolle, joka muutti maan pääkaupunkiin tätinsä luokse. Jo nuorena poikana Antonio työskenteli pääkaupungin hienossa kampaamossa ja sai lopulta äidinkin hyväksynnän ammatilleen.

Muutama vuosi Quitoon muuton jälkeen Antonion elämään asteli sinisilmäinen suomalaismies nimeltään Pekka Haavisto. Pariskunta tapasi Kolumbiassa ja Antonio on kertonut rakastuneensa Pekkansa sinisiin silmiin välittömästi.

Antonio muutti Haaviston luokse Suomeen vuonna 1998 ja on siitä lähtien asunut täällä.

Antonio paljastaa Vihreässä langassa olevan edelleen myös äidin poika, vaikka onkin asunut Suomessa jo 13 vuoden ajan. Antonio kertoo puhuvansa Espanjassa nykyisin asuvan äitinsä kanssa päivittäin puhelimessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat