Vihdoin! Suomalaistallin Moto3-kuljettaja ylsi viimein palkintopallille – menetti johtonsa viimeisellä takasuoralla

Jaume Masia ajoi voittoon erittäin tasaisessa Aragonian Moto3-luokan kilpailussa.

Suomalaisen Aki Ajon KTM-tallin Moto3-kuljettaja Raul Fernandez nousi ensimmäistä kertaa urallaan palkintopallille, kun espanjalainen sijoittui Aragonian osakilpailussa kolmanneksi.

Fernandez lähti kilpailuun paalupaikalta ja määritteli pitkään kisan vauhtia kärkipaikalta. Päätöskierroksella Fernandez nousi jälleen kisan johtoon, mutta menetti kärkipaikkansa takasuoralla, kun Jaume Masia hyödynsi imuavun ja selvisi näin ruutulipulle ensimmäisenä.

Myös Darryn Binder kuittasi Fernandezin takasuoralla ja ylsi kakkoseksi. Fernandez on loistanut tällä kaudella aika-ajoissa ajamalla neljästi paalupaikalle, mutta palkintopallisijoitus oli kiertänyt espanjalaista tähän päivään asti.

Ajon tallin toinen kuljettaja Kaito Toba ajoi myös pisteille ollen kisan 11:s.

MM-sarjaa johtava Albert Arenas kamppaili pitkään voitosta, mutta joutui taipumaan lopulta seitsemänneksi. Arenas kuitenkin vankisti MM-johtoaan, sillä Arenasin lähin haastaja Ai Ogura jäi kisassa vasta sijalle 14. Eroa kärkikaksikon välillä on nyt 13 pistettä.

Myös tiukasti mestaruudesta kamppaileva Tony Arbolino joutui jäämään Aragoniasta kokonaan sivuun jouduttuaan karanteeniin.


Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja