Mainos

Viettele hänet: Näin intohimo säilyy avioliitossa

Hääyö olkoon vasta alkua: piristä aviovuodetta opettelemalla uskomattoman seksin salaisuudet.

Kirjassaan The 4 Secrets of Amazing Sex englantilaiset seksiterapeutit Georgia Foster ja Beverley Anne Foster paljastavat hyvän seksin neljä salaisuutta sekä kikat, joilla intohimon saa säilytettyä makuuhuoneessa.

– Keskitymme mieleen yhtä paljon kuin kehoon, Foster kertoo.

– Kuka tahansa voi harrastaa seksiä, mutta loistavassa seksissä täytyy olla mieli mukana.

1. Viettele itsesi

On tärkeää säilyttää intohimo parisuhteessa ja saada partneri innostumaan uudelleen ja uudelleen. Fosterin ja Annen seksioppaan ensimmäinen salaisuus liittyykin viettelemiseen. Monet olettavat, että heidät täytyy onnistua viettelemään kumppaninsa, jotta he tuntevat olonsa seksikkääksi. Väärin!

Sinun täytyy itse miettiä mikä kiihottaa juuri sinua. Luo intohimo omassa mielessäsi ja tarkastele, mitä itse tunnet – älä odota kumppanisi automaattisesti laukaisevan sinussa seksuaalisia tunteita.

2. Käytä kaikkia aistejasi

Toinen salaisuus liittyy aisteihisi. Käytä hyväksesi sinun ja partnerisi välistä energiaa ja muista käyttää sekä kosketus-, haju-, kuulo- että makuaistiasi. Aistit jätetään usein huomiotta kiireen keskellä, mutta ilman niitä seksi on tylsää.

3. Antaudu kumppanillesi

On tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi harrastaessasi seksiä kumppanisi kanssa. Sinun täytyy pystyä antautumaan hänelle täysin.

Mikäli olet ottanut kirjan kahdesta ensimmäisestä neuvosta vaarin, olet jo henkisesti valmis ja aistisi ovat huippuunsa asti viritettyjä. Sinun täytyy tuntea, että olet juuri siellä missä haluat olla, ja tunnet syvän yhteyden kumppaniisi.

4. Peilaa kokemuksiasi

Koska olet jo pitänyt hauskaa kolmen ensimmäisen neuvon kanssa, nyt on aika muistella niitä tuntemuksia, jotka haluat varmasti kokea uudelleen. Jos kokemuksissasi on jotain parannettavaa, puhukaa asiasta kumppanisi kanssa.

Lisävinkkejä makuuhuoneeseen:

1. Unohda se pieni ääni päässäsi, joka väittää, että reitesi ovat lihavat ja muistuttaa muutamasta vatsamakkarastasi. Sano itsellesi, että olet upea – ja usko itseäsi!

2. Kokeile uusia juttuja makuuhuoneen puolella, vaikka se vähän hermostuttaisikin. Puhukaa parisi kanssa niistä sanattomista signaaleista, joista tiedätte, milloin tulee ottaa aikalisä. Näin rakennatte luottamusta välillänne.

3. Tee kumppanisi kanssa lista siitä, mikä molempia kiihottaa toisessa. Muistele, mihin alunperin ihastuit kumppanissasi. Älä unohda sitä!

4. Muista hengittää. Kun tunnet olosi levottomaksi, sinun on vaikea rentoutua. Hyvä menetelmä on hengittää syvään sisään, laskea viiteen ja hengittää ulos. Toista tämä kolmesti ja tunnet, kuinka hermosi rauhoittuvat.

5. Tehkää partnerisi kanssa yksi pieni muutos joka kerran, kun harrastatte seksiä. Näin makuuhuonepuuhista ei tule tylsää rutiinia, ja odotatte innolla seuraavaa kertaa.

Teksti: MTV3 Helmi
Kuvat: Shutterstock
Lähde: The 4 Secrets of Amazing Sex

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.