Slovakia kiri kolmen maalin tappioasemasta 4-3-johtoon jääkiekon MM-kisaottelun toisessa erässä USA:ta vastaan. Päätöserään lähdetään kuitenkin tilanteesta 4-4.

Anders Lee vei USA:n 3-0-johtoon heti toisen erän alussa. Apaattinen Slovakia syttyi kuitenkin taistelemaan 27. minuutilla tulleen Marian Gaborikin kavennuksen jälkeen.

Adam Janosik ja Vladimir Dravecky toivat Slovakian tasoihin ja Milan Bartovic iski heti perään johtomaalin läpiajosta. Charlie Coyle tasoitti kuitenkin välittömästi.

Yhdysvallat varmistaisi voitolla B-lohkon voiton. Jos USA saa pelistä korkeintaan pisteen, niin Suomella tai Venäjällä on illan keskinäisessä ottelussa mahdollisuus napata lohkon ykkösija. Slovakialle pelissä ei ole panosta.

MM-jääkiekko MTV:n kanavilla tiistaina:

USA – Slovakia klo 17.10 MTV Sport 1:llä ja MTV Katsomossa