Mainos

Video: Naisen ihmepelastuminen Pariisissa: Oli jo terroristin tähtäimessä, kun ase jumiutui

Brittiläinen Daily Mail on julkaissut järkyttävää videomateriaalia Pariisin perjantaisista iskuista. Lehti on saanut käsiinsä turvakameroiden kuvaaman videon eräästä kahvilasta, johon Isis-radikaalit hyökkäsivät kuusi päivää sitten.

Video on kuvattu kahvilan sisällä ja näyttää terroristien julmat teot. Videossa näkyy myös erään naisen uskomaton pelastuminen, kun terroristin ase jumiutui hänen osoittaessaan asettaan naista kohti. Lisäksi videossa näkyy, kun ravintolan 20-vuotias tarjoilija suojautuu baarin taakse ja suojelee vanhempaa loukkaantunutta naista piilopaikassa.

Hyökkäys turvallisuussyistä nimettömäksi jääneeseen ravintolaan kesti vain muutaman minuutin. Erityisen järkyttävää videossa on hyökkääjän rauhallisuus, kuvailee Daily Mail. The Guardian -lehden mukaan kukaan ei kuollut kahvilan ammuskelussa, useat kuitenkin loukkaantuivat.

Daily Mailin mukaan ravintolan hyökkääjäksi epäillään paossa olevaa terroristia Salah Abdeslamia. Videon hyökkääjän yhdennäköisyys etsittyyn belgialaiseen on lehden mukaan ilmeinen. Lehden lähteiden mukaan hyökkääjä voi kuitenkin olla joku muukin, vielä tuntemattomaksi jäänyt terroristi.

Poliisi tutkii myös parhaillaan videota saadakseen lisätietoa terrori-iskuista

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.