Video: MTV.fi seurasi menestysdekkarin leffakuvauksia – kurkista kulisseihin!

MTV.fi oli paikalla, kun Tappajan näköinen mies -elokuvaa kuvattiin maanantaina aurinkoisessa Helsingissä. Kurkista Samuli Edelmannin ja Ville Haapasalon tähdittämän elokuvan kulisseihin! 

Matti Röngän Viktor Kärppä -dekkareihin perustuvaa Tappajan näköinen mies -elokuvaa alettiin kuvata maanantaina Helsingissä. Leffan kuvaukset käynnistyivät jo aiemmin keväällä Venäjällä ja Virossa.

Odotettu elokuva on jatkoa MTV3-kanavalla muutama vuosi sitten nähdylle suositulle tv-sarjalle.

– Uskon että olemme kaikki odottaneet, että pääsemme tekemään kokopitkän leffan Kärpän maailmasta. Jo vuonna 2009, kun alettiin tekemään tv-sarjaa tästä, tästä puhuttiin jo Laurin (Nurkse) kanssa. Nyt vihdoin tähdet on oikeassa asennossa ja on päästy aloittamaan, Kärpän roolissa nähtävä Samuli Edelmann iloitsi MTV.fille kuvauksissa.

– Elokuva on rikosseikkailu, jossa on mukana myös toimintaa ja jännitystä, ja mikä hauskinta, myös huumoria! Lauri pitää huolen siitä, että meillä on kuvauksissakin aina hyvä tunnelma. En tiedä miten hänellä riittää tuota positiivisuutta, Haapasalo naurahti kuvauksissa.

Konkarinäytteilijä Martti Suosalo esittää elokuvassa atari-poliisi Teppo Korhosta.

– Hahmoni on poliisi, joka sutkauttelee rennolla tavalla viisauksia suupielestään. Hän on elokuvassa ikäänkuin Kärpän vastapaino, mikä sopii minulle oikein hyvin, mies kertoi roolistaan elokuvan kulisseissa.

Millainen tunnelma kuvauksissa vallitsee ja miltä elokuvan tekeminen käytännössä näyttää kulissien takana?

Kurkista Tappajan näköinen mies -kuvauksiin artikkelin yläpuolelta!

Lue myös:

    Uusimmat