Video: Asuntomessujen saunatrendeissä luksusta ja luonnonläheisyyttä

Sauna on suomalaisille rentoutumisen ja hiljentymisen paikka. Asuntomessukohteissa saunat ovat kauniita ja kutsuviksi sisustettuja. Kurkkaa videolta messukohteiden saunoihin. 

Asuntomessujen tämän vuoden sauna- ja kylpytilatrendejä ovat valkoiset kiuaskivet ja kaksi suihkua pesuhuoneessa. Useampi suihku sopii etenkin lapsiperheisiin, jossa saunojia on monta.

Messukohteissa kiukaita on myös upotettu lauteisiin, jolloin kiuas sulautuu kauniisti osaksi saunaa. Työtehoseura kuitenkin muistuttaa, että kaide upotetun kiukaan vieressä toisi turvallisuutta. 

– Messutalojen saunaosastot ovat edellisvuosien tapaan toimivia sekä tilavia. Saunatiloista on yleensä yhteys vilvoitteluterassille, mutta pihasaunoja, kylpytynnyreitä ja ulkoporealtaita on esillä aiempaa vähemmän. Löylyhuoneet ja pesutilat ovat lähes kaikissa kohteissa ikkunallisia ja pesutiloissa on kaksi suihkua, toteaa arkkitehti Minna Kuusela Työtehoseurasta.

Monissa messukohteissa on erillinen pukeutumistila, vain joissakin se on järjestetty pesu- tai vaatehuoltotilan yhteyteen.

Lue myös:

    Uusimmat