Vesa Keskinen menee naimisiin tänään – Tarjoushaukka jäi ilman kutsua

Tuurin kyläkauppiaasta kertovasta ohjelmasta tuttua Tarjoushaukkaa ei nähdä Vesa Keskisen häissä tänään juhannuspäivänä.

Tuuri-ohjelmasta tuttu Jorma ”Tarjoushaukka” Sepponen ei osallistu kyläkauppias Vesa Keskisen häihin juhannuslauantaina.

MTV.fi tavoitti Tarjoushaukan lauantaina aamupäivästä juhannuksen vietosta naapurimaasta.

– Ei ole tullut kutsua. Olen tällä hetkellä Tallinnassa, Jorma kertoo.

Sepponen ei osannut sanoa, nähdäänkö Keskisen häissä kenties muita sarjan keskeisiä hahmoja.

– En sen kummemmin tiedä Vesan asioista. En osaa sanoa, hän toteaa lyhyesti.

Kutsu saattoi jäädä kolahtamatta Tarjoushaukan postilaatikkoon sen takia, että Keskisen on tarkoitus avioitua rakkaansa kanssa pienen porukan ympäröimänä.

"Tuurin Tarzan on mennyttä miestä"

Vesa Keskinen vihitään Jane-rakkaansa kanssa juhannuspäivänä Tuurissa. Toista lastaan odottava pariskunta kertoi asiasta jokin aika sitten medialle lähetetyllä tiedotteella.

– Tuurin kyläkauppias on vihdoinkin valmis pysyvään liittoon tulevana juhannuksena. Brasilialainen Jane kesytti pikkukylän miehen. Vuoden ja seitsemän kuukauden ikäinen Maria-neitonen tekee parhaansa morsiusneitona. Tuurin Tarzan on mennyttä miestä, Keskinen runoili.

Kaksi ja puoli vuotta brasilialaiskaunottaren kanssa seurustellut kyläkauppias kiittelee kihlattuaan tämän antamasta tuesta.

– Olen ensimmäistä kertaa elämässäni onnellisen vapautunut kaikin puolin. Minä olen saanut olla ja saan olla oma itseni. Saan tehdä töitä kelloon katsomatta. Ja Jane on minulle asiallisesti ilmaissut mielipiteensä, kun olen tonttuillut. Rakkaani ei ole koskaan alentunut huutamaan, vaikka olen ollut miehisen tyhmä melko useasti.

Lue myös:

    Uusimmat