Vesa Keskinen irvailee kyläkaupan Stam1na-levynmyyntimokalle

Kyläkauppias Vesa Keskinen myöntää virheen liian aikaisessa levynmyynnissä, mutta on miehellä muutakin sanottavaa.

Viime lauantaina Tuurin kyläkaupassa myytiin ennen virallista ilmestymispäivää yksi kappale Stam1nan uutuusalbumia. Nocebo-albumin virallinen lanseerauspäivä olisi ollut vasta keskiviikkona. Kyläkauppias Vesa Keskinen kommentoi tapahtunutta virhettä MTV3.fin Viihdeuutisille

– Ensinnäkin haluan myöntää, että vahinko tapahtui ja olen syyllinen. Sitä en kiellä. Toiseksi haluan sanoa, että kysymys ei ole mistään vakavasta aiheesta eli esimerkiksi murhasta. Kysymys on yhden ainoan cd-levyn myynnistä myynninedistämistarkoituksessa.

Stam1na ei ollut mielissään tapahtuneesta. Laulaja Antti ”Hyrde” Hyyrynen toivoi Ilta-Sanomissa, että julkaisupäivää kunnioitettaisiin. Keskisen mielestä tapahtuneesta virheestä hyötyivät lopulta molemmat osapuolet.

– Stam1nan raivostuminen on nerokas mainostemppu. Onnittelenkin nokkelasta ideasta yhteistyökumppania. Samalla tämä on mainosta myös Tuurin kyläkaupalle, joten kiitän Stam1naa! Yksi cd-levy muuttui upeaksi medianäkyvyydeksi. Eurollakin voi saada vaikka mitä aikaan, jos oivaltaa oikein. (Cd-levy bulkkina maksaa euron), Keskinen kommentoi MTV3.fin Viihdeuutisille.

Lopuksi Keksinen lähettää vielä terveisiä bändille:

– Sydämestäni toivotan Stam1nalle menestystä niin levymyynnissä kuin myös keikoilla. Olemme voittajia kaikki!

Keskisen ja Stam1nan kiistasta kertoi ensimmäisenä YleX nettisivuillaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat