Versacen ökykoti huutokaupattiin Donald Trumpin nenän edestä

Miljardööri Donald Trump jäi nuolemaan näppejään, kun Gianni Versacen luksuslukaali myytiin muille.

Vuonna 1997 kuolleen muotisuunnittelija Gianni Versacen luksuslukaali myytiin huutokaupassa 31 miljoonalla eurolla. Voittaneen huudon teki VM South Beach LLC -yritys, jonka Jordache Enterprises -yhtiön johtoryhmään kuuluu newyorkilainen Nakashin perhe. Perheellä on omistuksessaan muun muassa viisi hotellia, joista yksi, Victor, sijaitsee aivan Versacen Casa Casuarinaksi nimetyn kartanon vieressä.

LUE MYÖS:

Jordache Enterprisesin puheenjohtaja, Joe Nakash, kertoo, että yhtiö aikoo säilyttää kaikki Versacen lukaalin kuuluisat piirteet, kuten kullalla reunustetun 16-metrisen uima-altaan ja tilaustyönä tehdyt mosaiikkilattiat. Nakashin perhe aikoo kuitenkin muuttaa ökykodin hotelliksi. Tilaa hotellivieraille riittää, sillä kartano on yli 2 000 neliömetrin kokoinen – makuuhuoneita on kymmenen ja kylpyhuoneita yksitoista.

– Haluamme kansan käyttävän sitä, joten luomme hotellin, joka yhdistetään Victorin kanssa. Aiomme käyttää Versacen nimeä, kun vain saamme hyväksynnän perheeltä, Joe Nakash kertoi.

Versacen perhe ei ole omistanut meren äärellä sijaitsevaa kartanoa sitten vuoden 2000 jälkeen, mutta tunnetun nimen toivottiin houkuttelevan halukkaita ostajia paikalle. Loppujen lopuksi kuitenkin vain kolme huutajaa saapui paikalle. Huutokauppa aloitettiin 19 miljoonasta eurosta.

VM South Beach teki lopulta korkeamman tarjouksen kuin Donald-isänsä puolesta paikalle saapunut Eric Trump. Häviöstä närkästynyt Trump poistui paikalta puhumatta toimittajille. Trumpin korkein tarjous oli 30,7 miljoonaa euroa, kun Nakashit veivät voiton reilulla 31 miljoonalla. Jos Nakasheille tulee ongelmia kartanon lunastamisessa, Trumpeilla on vielä mahdollisuus saada se itselleen.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat