Venäläissotilailta siepatut puhelut paljastavat hermojen kiristymisen: "Noin 60 prosenttia meistä on v**un avuttomia"

Venäläissotilaiden Ukrainassa siepatut puhelut paljastavat hermojen kiristymisen: ”Noin 60% meistä on v**un avuttomia” 0:54
Puhelusta välittyvät väitettyjen venäläissotilaiden karut olosuhteet ja hermojen kiristyminen. Kuuntele koko puhelu videolta.

Ukrainan puolustusvoimien tiedustelupalvelu kertoo salakuunnelleensa venäläissotilaiden välisiä keskusteluja. Tiedustelupalvelu julkaisi kahden venäläissotilaan välisen keskustelun.

CNN:n mukaan nyt julkaistun äänitteen todenperäisyyttä ei olla pystytty varmistamaan. Se on kuitenkin linjassa aiempien raporttien kanssa, jotka kertovat Venäjän joukkojen olosuhteista.

Puhelusta välittyvät karut oltavat ja hermojen kiristyminen.

Kuuntele koko puhelu yllä olevalta videolta.

Näin keskustelu kahden väitetyn venäläissotilaan välillä etenee:

Sotilas 1: Hei, miten menee?  

Sotilas 2: Olemme täällä ampumakentällä. Me jäädymme, oikeasti. Me harjoittelemme ja kaivamme poteroita. V***u, täällä on 15 astetta pakkasta, hitto vie.

Noin 60 prosenttia meistä on ihan v****n avuttomia, kiertävät ampumakenttää, v***u soikoon, hukkaavat aseensa, v***u kypäränsä, v***u ja ammusten patruunat, v***u. Meidän kaikkien piti ottaa kemikaalisuojapuku mukanamme. Mitä v***ua me sillä teemme? Täällä on 15 astetta pakkasta, hitto vie.

Meidän piti käyttää v***u kaasunaamareita eilen. Oli 12 astetta pakkasta. Teimme parhaamme, hitto soikoon. He halusivat meidän, v**ut, p***kele – he pakottivat meidän käyttämään kaasunaamareita ulkona, saakeli soikoon.

Lue myös:

    Uusimmat