Venäläispoliitikko uhosi maan pääkanavalla: Suomeen ei pääse enää autolla – panssarivaunulla menoa ei ole kielletty

Suomeen ei pääse enää autolla, mutta ei hätää, panssarivaunulla menoa ei ole kielletty, venäjäispoliitikko uhoaa Venäjän tv:ssä.

Suomi kielsi viime viikolla Venäjällä rekisteröityjen autojen tulon Suomeen. Lyhyellä varoitusajalla voimaan tulleesta kiellosta ilmoitti ulkoministeri Elina Valtonen (kok.) perjantaisessa tiedotustilaisuudessa.

Venäläistä Rodina-puoluetta edustava Aleksei Zuravljov kommentoi asiaa Rossija 1 -kanavan 60 minuuttia -ohjelmassa eilen tiistaina.

– Jostain syystä he sanovat, että emme saa tulla Suomeen autolla, mutta he eivät ole sanoneet sanaakaan tankeista, Žuravljov uhosi.

Hän arveli, että Suomessa todennäköisesti jo valmistaudutaan sotaan Venäjän kanssa – tai siihen, että tankit vyöryvät maahan.

Ukrainan sisäministerin neuvonantaja Anton Heraštšenko julkaisi videopätkän Žuravljovin haastattelusta X:ssä, eli entisessä Twitterissä.

– Huomio Suomi! Venäläiset propagandistit uhkaavat tulevansa Suomeen panssarivaunuilla. Historia ei ole opettanut heille mitään, Heraštšenko kirjoitti päivityksessään.

Katso: Halla-aho: Venäjä on eksistentiaalinen uhka kaikille pienille naapurimailleen tulevaisuudessakin

Halla-aho: Venäjä on eksistentiaalinen uhka kaikille pienille naapurimailleen tulevaisuudessakin 1:37

 

Lue myös:

    Uusimmat