Veikkausliiga-seuraan uusi päävalmentaja

Veikkausliigassa pelaava AC Oulu on nimennyt kreikkalaisen Konstantinos Bratsosin seuran uudeksi päävalmentajaksi.

Oulu irtisanoi koko valmennusryhmänsä viime viikon torstaina kehnoihin peliesityksiin vedoten. Nyt seura on kuitenkin onnistut löytämään uuden valmennustiimin.

Päävalmentajaksi hyppäävä Bratsos tuo valmennusryhmään mukanaan Konstantinos Parakevopoulosin ja Iannis Amanatidisin. Koko valmennustiimin sopimus on 1+1-vuotinen. Ensi vuoden sisältävä optio on molemminpuolinen.

47-vuotias Bratsos on toiminut aiemmin Kreikan pääsarjassa pelaavien AE Kifisiasin ja Volos NPS:n päävalmentajana. Päättyneellä kaudella Bratsos sai kenkää Volosista marraskuussa. Hän hyppäsi tammikuussa Kifisiasin peräsimeen, muttei pystynyt pitämään seuraa Kreikan pääsarjassa.

– Tutkimme erittäin tarkasti päävalmentajamarkkinoita ja alusta asti tuli selväksi, että meidän tulee laajentaa hakumme kansainväliseksi. Bratsoksen näytöt Euroopan TOP 15 pääsarjoihin lukeutuvasta Superliigasta ovat kiistattomia, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi seuran tiedotteessa.

AC Oulu on 12 pelatun Veikkausliiga-ottelun jälkeen sijalla kymmenen. Joukkue on voittanut tällä kaudella vain yhden pelin.

Lue myös:

    Uusimmat