Veikkaus aloittaa yt-neuvottelut lomautuksista – neuvottelujen piirissä noin 800 työntekijää

Veikkaus käynnistää pahentuneesta koronatilanteesta johtuen yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat Myyntipaikat-toimintoa. Neuvottelujen piirissä on noin 800 työntekijää.

Veikkauksen tiedotteessa kerrotaan, että neuvottelut liittyvät mahdollisiin lomautuksiin, eivätkä pysyviin henkilöstövähennyksiin.

– Henkilöstön ja asiakkaiden terveys on meille tärkeintä. Korona on ajanut koko yhteiskunnan todella ahtaalle ja haasteet vaikuttavat voimakkaasti myös meihin, kanava- ja myyntijohtaja Jari Heino kertoo tiedotteessa.

Hän toteaa, että Veikkaus seuraa sosiaali- ja terveysministeriön ohjeita, ja on sulkenut tämän ja viime viikon aikana peliautomaattejaan ja omia pelipaikkojaan laajasti ympäri Suomen.

– Kukaan ei vielä tiedä, milloin ne voidaan avata uudestaan, Heino sanoo.

– Nyt on tärkeää päästä yhteistoimintaneuvotteluiden kautta dialogiin henkilöstön edustajien kanssa, jotta voimme toteuttaa mahdollisimman hyvät suunnitelmat ja ratkaisut henkilöstön, asiakkaidemme ja kumppaneidemme kannalta.

Heinon mukaan kyseeseen saattavat tulla joko osa- tai kokoaikaiset lomautukset. Niiden kesto voi olla enimmillään 90 päivää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja