Väyrysen mitta on täynnä – jättäytyy pois eduskunnan kyselytunneilta ja järjestää omia tilaisuuksiaan: "Tämä on protesti"

Tähtiliikkeen eduskuntaryhmää edustava Paavo Väyrynen kertoi tänään jättäytyvänsä osittain sivuun eduskuntatyöstä. Väyrynen tarkensi suunnitelmiaan pitämässään tiedotustilaisuudessa.

Väyrynen kertoi jättäytyvänsä pois eduskunnan kyselytunneilta ja järjestävänsä vastedes torstaisin omia kysely- ja vastaustilaisuuksia eri puolella Suomea. Väyrynen jättää kyselytunnit väliin jo tästä päivästä alkaen.

– Nyt minun mittani on tullut täyteen. En aio käydä eduskuntavaaleja niillä pelisäännöillä, jotka valtaa pitävät ja valtamedia ovat määränneet. 

Väyrynen antoi tilaisuudessa kovaa palautetta eduskunnalle ja medialle siitä, että hän kokee tulleensa puolueineen jatkuvasti syrjityksi ja suljetuksi julkisuudesta.

– Turhaan minä istun kyselytunneilla seinänkoristeena, kun en puheenvuoroja kuitenkaan saa. Tämä on protesti sitä peliä vastaan, jota on pelattu sekä eduskunnassa että mediassa, Väyrynen täräytti.

Väyrynen kimpaantui "Börrestä"

Yleisössä ollut toimittaja pyysi Väyryseltä kommenttia lähipäivinä uutisoidusta mystisestä Börje Börgelssonista. Tähtiliikkeen ehdokaslistalla huvitusta herättänyt nimi paljastui tekaistuksi henkilöksi, ja poistettiin sittemmin nimien joukosta.

Väyrynen vaikutti sangen pettyneeltä siihen, että ilmeinen kiusanteko sai enemmän huomiota medialta tähtiliikkeen ehdokkaiden julkistamisesta kertomisen sijaan.

– Ihmettelen kovasti, että mediat jotka eivät olleet ollenkaan kiinnostuneita uutisoimaan 70 kansanedustajaehdokkaan nimeämisestä ovat niin kiinnostuneita tästä Börrestä, hän sanoi.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat