Vauvaöljyä ja rasvaisia jääpaloja: 5 mahtavaa superniksiä kesäkauteen!

Kevät on jo täällä, ja kohta on kesäkin. Näillä viidellä kätevällä niksillä tuot vanhoille tutuille tavaroillesi uudet kesäkaudella tarpeelliset käyttötarkoitukset.

Ota talteen nämä niksit ja varustaudu kesään!

1. Jääpalamuotti

Täytä jääpalamuotti aloe veraa sisältävällä after sun -voiteella. Pakasta voidekuutiot sitten pakkasessa. Poltettuasi ihosi auringossa voit hoitaa arkaa ja kuumottavaa ihoasi kylmillä, rauhoittavaa ja kosteuttavaa ihovoidetta sisältävillä kuutioilla.

2. Suihkuverho

Ota piknikille mukaan vanha suihkuverho. Levitä suihkuverho piknikhuovaksi nurmikolle. Suihkuverhon voi huoletta levittää kosteallekin nurmikolle, sillä se hylkii kosteutta. Tällä kertaa sinun ei piknikillä tarvitse huolehtia myöskään ruoka- ja viinitahroista piknikhuovassa.

3. Vauvaöljy

Pitkän ulkona, puistossa tai rannalla paljasjaloin vietetyn päivän jälkeen jalkapohjasi ovat pölystä pinttyneen tummat. Pestyäsi lian pois saippualla, saattavat pinttymät kuitenkin vielä jäädä jalkapohjiisi. Saat pinttymät irti kätevästi ja hellävaraisesti pyyhkimällä jalkasi vauvaöljyllä.

4. Cocktailsheikkeri

Valmistat kesäisen jääkahvidrinkin kätevästi cocktailien valmistukseen käytettävällä cocktailsheikkerillä. Täytä sheikkeri kahvilla, jäillä, maidolla ja halutessasi makeuta se vielä sokerilla. Ravista sheikkerissä ainekset sekaisin, ja kesäinen kahvijuoma on valmis!

5. Teepussi

Kylmä teepussi on kätevä tapa rauhoittaa kutiavia hyttysenpuremia. Aseta kylmä käytetty teepussi kutiavalle hyttysenpistolle, ja anna sen vaikuttaa siinä viitisen minuuttia.

Tee auttaa rauhoittamaan myös auringon polttamaa ihoa. Keitä kattilallinen vahvaa teetä, ja kaada tee kylpyammeelliseen haaleaa vettä. Liota auringon polttamaa ihoasi sitten kylvyssä siihen asti kunnes iho alkaa rauhoittua.

Lähde: Real Simple

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja