Mainos

Vau, mitä muotoja! Katso tammikuun 2012 upeimmat valaistustuotteet

Alta löytyy jokaisen Philipsin brändin kuukauden tuote tarkemmin esiteltynä. Mikä näistä sopisi juuri sinun kotiisi?

Philipsillä on Suomen markkinoilla tällä hetkellä neljä eri brändiä, joiden tuotteita se myy ja valmistaa. Nämä brändit ovat Philips, Massive, Eseo jaLirio by Philips.

Philipsin ja Massiven tuotteet jakautuvat eri tuoteperheisiin joko huoneen tai tyylin mukaan. Philipsiltä löytyy esimerkiksi MyBathroom, joka on kylpyhuoneeseen tarkoitettu tuoteperhe ja Massivelta Cucina, joka on keittiöön tarkoitettu tuoteperhe. Lisää tietoa tuotteista ja tuoteperheistä löydät brändien omilta kotisivuilta.

Philips MyBathroom: Sisusta valolla

MyBathroom-tuotteiden tyylikäs ja vahva muotoilu täydentää kylpyhuoneen sisustusta. Ne on valmistettu kestävistä sekä laadukkaista materiaaleista kuten harjattu teräs, alumiini ja lasi, ja niissä on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat.

Valikoimassa on nykyaikaisia malleja ja upean koristeellisia yksityiskohtia, joilla valaiset kylpyhuoneen yhtä tyylikkäästi kuin muutkin kodin huoneet.

Kuvassa tuote Philips MyBathroom 32207/11/16

Philips Ecomoods – herkullista muotoilua

Ecomoodsin muotoilu on selkeää ja nykyaikaista. Se erottuu selkeästi perinteisten energiasäästötuotteiden kömpelöistä ja rumista ratkaisuista.

Tyylikkään malliston jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti muotoilun ja toiminallisuuden täydelliseksi yhdistelmäksi. Täydellisessä mallistossa on pöytä-, riippu-, seinä- ja kattovalaisimia.

Philips Ecomoods 40341/48/16

Philips Ledino – täydellinen LED-sisävalaisinvalikoima

Minimalistista valoa, joka uhmaa perinteisiä rajoja ja luo huikasevan puhtaan ja kauniin valaistuskokemuksen.

Philips Ledino 42221/31/16

Lisätiedot tuotteesta Philipsin nettisivuilta.

Philips MyLiving

MyLiving tuotteet on suunniteltu sopimaan täydellisesti upeimpiin moderneihin sisustuksiin. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Näin luot kutsuvan ympäristön, josta kaikki nauttivat.

Philips MyLiving 37801/31/16

Lisätiedot Philipsin nettisivuilta.

Philips LivingColors Conic

Auringon kultaa, kun ulkona on harmaata. Lehtien vihreää, kun haluat rentoutua. Kun kosketat värirengasta, LivingColorsin valo täyttää huoneen millä tahansa haluamallasi värillä, hempeistä pastelleista syviin ja hehkuviin sävyihin. LivingColors valaisinten avulla voit kokea valon uudella tavalla – säädä valaistus tunnelman mukaan ja nauti.

Philips LivingColors Conic 69166/60/PH

Philips MyLightAccent

Massive: Koe valo

Massive Kico Fairy 40279/55/10

Eseo: Valoa elämään

Eseo mallistosta löytyy valikoima tyylikkäitä ja nykyaikaisia valaisimia, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Nämä upeat tuotteet muuttavat kotisi inspiraation lähteeksi.

Kuvan tuote Eseo Corelli 37455/18/13

Lisätietoja Eseon nettisivuilta.

Lirio by Philips

Upeissa Lirio by Philips tuotteissa yhdistyy viimeisin tekniikka, laadukkaat materiaalit ja henkeäsalpaava design. Huolellisesti suunniteltujen yksityiskohtien ja muotoilun ansiosta voit ilmaista tyyliäsi ja luoda juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat.

Kuvan tuoteLirio by Philips Posada 37363/30/LI

Lisätiedot Lirion nettisivuilta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja