Vastassa Manchester United, palaako Teemu Pukki avaukseen? Norwich-luotsi valotti tilannetta

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin seura Norwich on ahdingossa jalkapallon Englannin Valioliigan pohjalla, mutta perinteikkäässä FA-cupissa Norwich on edennyt kahdeksan parhaan joukkoon. Seura hakee ensimmäistä cup-välieräpaikkaansa 28 vuoteen lauantaina, kun Norwichiin saapuu vieraaksi Valioliigassa viidentenä oleva Manchester United.

Norwich-valmentaja Daniel Farke kertoi ottelun aattopäivänä, että sveitsiläiskärki Josip Drmicin pelaaminen ManU:a vastaan on hyvinkin epävarmaa. Drmic loukkaantui keskiviikon liigapelissä Evertonia vastaan. Pukki jäi tappiollisessa Everton-pelissä vaihtopenkille ensimmäisen kerran Norwich-uransa sarjapeleissä, päästen kentälle vasta 71. minuutilla. ManU:a vastaan avauspaikka saattaa jälleen olla suomalaistykin.

– Meillä on vain pari päivää lepoa edellisestä pelistä, takana ei ole kunnollista valmistautumisjaksoa, ja lisäksi sää on hyvin lämmin nyt. Meidän on kierrätettävä pelaajia hieman, mutta koskaan ei ole tervettä tehdä liian paljon muutoksia, Farke pohti pelaajarotaatiota.

– Kierrätämme, mutta emme kaikilla pelipaikoilla.

Lue myös:

    Uusimmat