Mainos

Varomaton ohitus aiheutti tuhoisan ketjukolarin – katso kuva

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti tänään aamulla sattuneessa onnettomuudessa valtatie 12:lla Nokian ja Vammalan välillä. Turmassa oli osallisena linja-auto ja kolme henkilöautoa.

Onnettomuus tapahtui linja-auton takana Vammalan suuntaan ajaneen henkilöauton lähdettyä yrittämään ohitusta. Tapahtumapaikalla vastaantulevilla on ohituskaista. Henkilöauton kuljettaja oli poliisin mukaan huomannut virheensä ohitustilanteessa, mutta ei kyennyt palaamaan linja-auton rinnalta ajoissa takaisin omalle kaistalleen.

Ohitusta yrittänyt auto törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon ja tämän jälkeen linja-auton takakulmaan. Lopuksi auto törmäsi lähes nokakkain toiseen vastaan tulleeseen henkilöautoon.

Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti jälkimmäisen vastaan tulleen henkilöauton naiskuljettaja. Hänet toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi epäilee linja-autosta ohi yrittänyttä noin 60-vuotiasta tamperelaismiestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuden syntyyn.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.