Varomaton ohitus aiheutti tuhoisan ketjukolarin – katso kuva

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti tänään aamulla sattuneessa onnettomuudessa valtatie 12:lla Nokian ja Vammalan välillä. Turmassa oli osallisena linja-auto ja kolme henkilöautoa.

Onnettomuus tapahtui linja-auton takana Vammalan suuntaan ajaneen henkilöauton lähdettyä yrittämään ohitusta. Tapahtumapaikalla vastaantulevilla on ohituskaista. Henkilöauton kuljettaja oli poliisin mukaan huomannut virheensä ohitustilanteessa, mutta ei kyennyt palaamaan linja-auton rinnalta ajoissa takaisin omalle kaistalleen.

Ohitusta yrittänyt auto törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon ja tämän jälkeen linja-auton takakulmaan. Lopuksi auto törmäsi lähes nokakkain toiseen vastaan tulleeseen henkilöautoon.

Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti jälkimmäisen vastaan tulleen henkilöauton naiskuljettaja. Hänet toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi epäilee linja-autosta ohi yrittänyttä noin 60-vuotiasta tamperelaismiestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuden syntyyn.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat