Varo juonipaljastuksia! Emmerdale-fanit järkyttyivät suosikkihahmon traagisesta kohtalosta: "Sydämeni on särkynyt"

Emmerdalen Britanniassa nähdyn jakson yllättävä käänne sai fanit kyyneliin. 

Suosikkisarjan Emmerdalen brittifanit joutuivat tällä viikolla järkyttymään sarjan dramaattisesta käänteestä. Frank Clayton onnistui pelastamaan tyttärensä tulipalosta, mutta menehtyi itse.

Frank syöksyi palavaan rakennukseen, jossa hänen tyttärensä Tracy oli jumissa. Tracy oli piiloutunut varastohuoneeseen yllättääkseen poikaystävänsä.

Löydettyään tyttärensä Frank kietoi takin hänen ympärilleen ja lähetti hänet ulos. Tracy pääsi ulos turvallisesti ja Frank asteli ulos pian hänen jälkeensä. Hetken kaikki näytti olevan kunnossa, mutta sitten valtava räjähdys paiskasi Frankin pakettiauton kylkeen.

Ensihoitajat tekivät kaikkensa, mutta eivät onnistuneet elvyttämään Frankia. Hänet julistettiin kuolleeksi, ja Tracy oli surusta suunniltaan.

– Isä kiltti, älä lähde tällä tavalla. En ehtinyt edes kiittää siitä, että pelastit minut, Tracy huusi.

Tunteellinen kohtaus sai myös fanit kyyneliin.

– Sydämeni on särkynyt tämän illan Emmerdalen jälkeen.

– Eiiii!

– Lepää rauhassa, Frank. Kiitos hienosta roolityöstä, Michael Praed. Olen surullinen, että Frank lähtee, mutta kaikkea hyvää uusiin seikkailuihisi.

Osa faneista ei kuitenkaan yllättynyt käänteestä. Keskustelufoorumilla Frankin kohtalo aavistettiin jo ennen illan jaksoa, sillä hänen nimeään ei näkynyt enää seuraavan viikon jakson näyttelijäluettelossa.

– Emmerdale on juuri paljastanut, kuka kuolee huomisessa tehdaspalossa. Seuraavan viikon jaksossa ei ole erästä tiettyä henkilöä, ja se on Frank, eräs tuohtunut katsoja kirjoitti.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat