Vappu Pimiä palaa ruutuun heti vuoden vaihteen jälkeen!

MTV3-kanavan supersuosittu Korkojen kera -ohjelma palaa jälleen ruutuun. Samalla paluun tekee myös äitiyslomaa viettänyt Vappu Pimiä.

Vappu PimiänjaJenni Pääskysaarenjuontama Korkojen kera -ohjelma saa jatkoa keväällä 2013. Lähes vuoden tauolla olleessa talk show'ssa Vappu ja Jenni jatkavat jälleen raikkaalla otteellaan ajankohtaisten vieraiden kanssa.

Samalla nähdään 10. lokakuuta 2012 esikoistyttären synnyttäneen ja äitiyslomaa viettäneen Vapun paluu televisiokameroiden eteen.

Konkarijuontaja odottaakin jo innoissaan paluuta ruutuun.

– Olen todella iloinen, että pääsemme taas tekemään ohjelmaa. Hyvillä mielin palaan takaisin, mutta varmasti vähän myös pelokkaana. Kyllähän se jännittää, kun näin nopeasti lähtee takaisin työelämään, Vappu toteaa.

– Tämä on nyt neljäs kerta, kun teemme ohjelmaa. Koska kyse on talk show'sta, niin perusidea tietysti säilyy samana. Aina jotain uudistuksia on kuitenkin hyvä tehdä, varsinkin kun syyskausi ollaan tässä sattuneesta syystä oltu tauolla. Jotain pieniä uudistuksia on siis varmasti luvassa, pirteä juontaja vihjaa.

Uudet Korkojen kera -jaksot starttaavat tammikuussa 2013.

KORKOJEN KERAtammikuussa 2013 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat