Vappu Pimiä jännitti: Teini-ihastus Korkojen kera -vieraaksi

Suositusta Korkojen kera -keskusteluohjelmasta pyörähtää vuodenvaihteen jälkeen käyntiin uusi kausi. Ohjelman toinen juontaja, Vappu Pimiä, paljastaa unelmavieraansa ja kertoo, kenen vierailua hän on erityisesti jännittänyt aiemmilla kausilla.

Korkojen kera -ohjelmassa on ehtinyt käydä jo lukuisia tunnettuja vieraita. Vieläkö käymättä on unelmavieraita, Vappu Pimiä?

– Jos universaalisti ajatellaan, niin unelmavieraani on ehdottomasti Robbie Williams. Hänellä on käytännössä samanikäinen tytär kuin minulla, ja minua kiinnostaisi tietää, miten hän on ottanut isyyden haltuun.

– Mielelläni haastattelisin myös Barack Obamaa ja onnittelisin häntä uudelleenvalinnasta. Että tällaisia hyvin vaatimattomia nimiä, Vappu naurahtaa.

Hieman realistisempiakin toiveita juontajalta löytyy. Vahvoja naisia arvostava Vappu sanoo toivonsa vieraaksi Paula Koivuniemeä.

Viime presidentinkaudella Vapun yhtenä unelmavieraana oli tasavallan presidentti Tarja Halonen. Vaikka Halonen on jo väistynyt tehtävästään, olisi hän edelleen erittäin tervetullut Korkojen kera -lähetykseen.

– Olisi myös hienoa, jos Vesa-Matti Loiri ehtisi vieraaksi, hän on mahtava.

KORKOJEN KERAtammikuussa 2013 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat