Vantaan Rajatorpantiellä tapahtunut puukotus – poliisi etsii epäiltyä tai epäiltyjä, paikalta nähty poistuvan 4-5 ihmistä

Vantaalla on ollut myöhään illalla käynnissä poliisioperaatio puukotuksen takia. Rajatorpantiellä lähellä Pähkinärinteen risteystä oleva bussipysäkki on poliisin eristämänä.

Poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että paikalla on tapahtunut puukotus. Poliisi sai hälytyksen puukotuksesta vähän kello kymmenen jälkeen illalla.

Pävystävä komisario Tuukka Skottman Helsingin poliisin johtokeskuksesta sanoo, että epäiltyä tai epäiltyjä ei ollut vielä tavoitettu.

– Tapahtumien kulku on poliisille vielä epäselvä. Poliisi selvittää sitä tällä hetkellä, Skottman sanoo.

Poliisin saamassa ilmoituksessa kerrottiin, että tapahtumapaikalta olisi poistunut useita ihmisiä.

– Puukottajasta ei ole tällä hetkellä varmaa tietoa. Paikalta on nähty poistuvan isompi joukko. Ilmoituksessa puhuttiin neljästä-viidestä henkilöstä.

MTV Uutisten toimittaja Carlos Sunila kertoo Rajatorpan tieltä, että vähän ennen puoli kahtatoista yöllä paikalla oli kolme poliisipartiota. Yksi partio poistui paikalta hieman aiemmin.

Poliisi on eristänyt Rajatorpantiellä olevan bussipysäkin teknisen tutkinnan turvaamiseksi.

Uhri on sairaalahoidossa

Skottmanin mukaan puukotuksekka on yksi uhri. Uhrin vammat ovat sairaalahoitoa vaativia. Uhri oli puolenyönaikaan edelleen sairaalahoidossa.

Sunila kuvailee tunnelmaa lievästi jännittyneeksi.

– Hiukan jännittynyt tunnelma täällä on, koska poliisit kiertelevät läheistä metsää taskulamppujen kanssa, Sunila kuvailee.

Skottman ei tällä hetkellä osaa arvioida, kuinka kauan poliisioperaatio kestää.

– Tilanne on päällä niin kauan kuin tarve niin sanotusti vaatii. En tällä hetkellä voi antaa sen parempaa arviota.

Lue myös:

    Uusimmat