Mainos

Vanhalaa pyydetään ehdolle SAK:n johtoon

SAK:n puheenjohtajapeli saa vauhtia.

Paperiliiton liittosihteeeriä Petri Vanhalaa, 45,pyydetään virallisesti asettumaan ehdolle SAK:n seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Kymmenen SAK:n teollisuus- ja kuljetusliittojen johtajaa ja toimihenkilöä pyytää Vanhalaa ehdolle Lauri Ihalaiselta toukokuussa vapautuvaan paikkaan. Liitot ovat puineet Ihalaisen seuraajakysymystä kokouksessaan tänään.

Vanhalan ehdokkuuden takana ovat liittojen puheenjohtajista Metalliliiton Riku Aalto , Paperiliiton Jouko Ahonen, AKT:n Timo Räty, Kemianliiton Timo Vallittu ja Puuliiton Kalevi Vanhala, Rautatieläisten liiton Mauri Lunden ja Veturimiesten liiton Risto Elonen.

Tämän lisäksi allekirjoittajina ovat järjestösihteeri Heikki Helkavuori viestintäliitosta sekä liittosihteerit Rauno Kurki Rakennusliitosta ja Henri Lindholm Suomen elintarviketyöläisten liitosta.

Aiemmin SAK:n puheenjohtajakilvassa ovat olleet esillä jo SAK:n johtaja Lauri Lyly sekä Palvelualojen ammattiliiton puheenjohtaja Ann Selin. Kumpikaan ei ole vielä virallisesti ilmoittautunut kisaan mukaan.

SAK:n puheenjohtajuudesta kiinnostuneita on pyydetty ilmoittautumaan helmikuun loppuun mennessä. Valinnan tekevä SAK:n valtuusto tenttaa ehdokkaita 25. maaliskuuta.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja