Vanessa Paradis: On mahdollista olla yhtaikaa rakastunut ja onneton

Näyttelijä Johnny Deppin kanssa kesäkuussa eronnut Vanessa Paradis kertoo, että rakkaus ensi silmäyksellä ei takaa onnellista parisuhdetta.

Kesäkuussa näyttelijä Johnny Deppin, 49, kanssa laulaja-näyttelijä Vanessa Paradis, 39, on aina ollut arvoituksellinen nainen. Hänellä ei ole ollut tapana puhua parisuhteestaan julkisuudessa, eikä linja ole muuttunut eron jälkeen.

Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa Paradis kuitenkin jakaa hiukan ajatuksiaan rakkaudesta, jotka mitä ilmeisimmin sivuavat hänen ja Deppin tarinaa.

– Rakkaus on vahvin ja samalla särkyvin asia elämässä. Mikään ei koskaan ole varmaa, mutta jos jokin rakkaudessa ei toimi alusta asti, se ei tule koskaan toimimaan. Älä yritä väkisin, Paradis kertoo.

Paradis muistuttaa rakkauden kehittyvän aina, vaikka tunne olisikin ollut rakkautta ensi silmäyksellä.

– Kun tapaat elämäsi rakkauden, se on ilmiselvää, luonnollista ja helppoa. Opit kuitenkin kaiken aikaa. Joskus voit olla onneton parisuhteessasi; olet hyvin rakastunut johonkin, mutta se tekee sinut murheelliseksi – ajattelet asioiden muuttuvan ja että voit selvittää ongelmat, Paradis jatkaa.

Tämä Hollywoodin unelmaparina pidetty kaksikko ei pystynyt loppujen lopuksi selvittämään välejään ja pari on nyt asunut erillään jo jonkin aikaa. Tähdillä on kaksi lasta, Lily-Rose,13, ja Jack, 10.

Lue lisää aiheesta:


MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja