Valtteri Bottaksen laitettava heti haisemaan – "Tulos tai ulos – ei tarvitse olla kaveri Lewis Hamiltonin kanssa"

Vilttiketju: Kiinnostaako KHL? 8:26
Huomenta Suomen Vilttiketjussa keskusteltiin alkavasta F1-kaudesta.

Valtteri Bottaksella on edessään äärimmäisen tärkeä F1-kausi, sillä hänen sopimuksensa Mercedeksen kanssa päättyy tähän vuoteen. 

Bottas on jäänyt kahdella Mercedes-kaudellaan maailmanmestari Lewis Hamiltonin varjoon. Asema on äärimmäisen haastava, mutta vuonna 2019 näyttöjen on parannuttava. 

C Moren F1-selostajalla Niki Juuselalla on varsin selkeä ennakkonäkemys Bottaksen kaudesta.

– Näen asian niin, että tämä on tulos tai ulos -kausi. Jopa niin, että kauden ensimmäinen neljännes tulee olemaan määrittelevä Valtteri Bottaksen uran kannalta. Kun Valtteri ei pystynyt ajamaan viime kaudella voittoja, niin nyt niitä pitää tulla, Juusela kommentoi Huomenta Suomen Vilttiketju-keskustelussa.

– Tämän sanottuani minä väitän, että tulemme näkemään härkäpäisemmän ja paremmin ajavan Bottaksen kuin koskaan, koska nyt hänellä ei ole mitään hävittävää. Hänen ei tarvitse olla kaveri Lewis Hamiltonin kanssa ensimmäisten kisojen aikana, ei tarvitse tehdä palveluksia tai kompromisseja. Hän ajaa omasta tulevaisuudestaan, ja silloin ajetaan tuloksia, Juusela summaa. 

Vilttiketjussa keskusteltiin myös Kimi Räikkösen lähtökohdista alkavaan kauteen ja Jokerien KHL-kauden päättymisestä lyhyeen. Keskustelun ensimmäinen osa alla olevalla videolla. 

Vilttiketjussa puitiin alkavaa F1-kautta 7:02
Vilttiketju-keskustelun ensimmäinen osa. 

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat