Valtteri Bottaksen ja George Russellin somekäytös käynnisti villit spekulaatiot – Mercedes tyhjensi ilmat salaliittoteorioilta

Valtteri Bottaksen ja George Russellin toiminta sosiaalisessa mediassa käynnisti heti spekulaatiot kaksikon mahdollisesta paikanvaihdoksesta ensi kaudeksi.

Tarkkasilmäisimmät F1-seuraajat tekivät tiistaina erikoisen huomion Bottaksen ja Russellin Instagram-tileistä. F1-toimittaja Thomas Maher teki huomion, että sekä Bottas että Russell olivat poistaneet kaikki viittaukset Mercedekseen ja Williamsiin Instagram-profiiliensa kuvauksesta.

Tämä käynnisti heti villit spekulaatiot siitä, ottaako vahvasti Bahrainissa Mercedeksellä ajanut Russell Bottaksen paikan tallissa. Bottaksella on sopimus Mercedeksen kanssa ensi kaudesta. Myös Russellin sopimus Williamsin kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Hurjat spekulaatiot kantautuivat myös Mercedeksen korviin, joten talli päätti vastata erikoisiin salaliittoteorioihin napakalla kuvalla. Mercedes vaihtoi nimittäin oman Instagram-tilinsä kuvauksen.

– Se on vain Instagramin biografia. Älkää ajatelko sitä liikaa, Mercedes kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat