Torttu on leivottu hiutalepohjaan, voit kokeilla hiutaleiden tilalle myös murustettuja piparkakkuja. Tätä pohjaa ei tarvitse kypsentää uunissa.
1 iso vuoka, halkaisija 28-30 cm
Torttupohja:
6 dl Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
1 dl sokeria
¾ dl kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
100 g sulatettua voita
¾ dl (laktoositonta) maitoa tai kahvia
(1 rkl rommia, kahvilikööriä tai rommiaromia)
Täyte:
4 liivatelehteä
1 dl (laktoositonta) maitoa
100 g valkoista suklaata
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 dl kookoshiutaleita
2 dl kuohukermaa
Päälle:
viinirypäleitä ja satsumia
1½ dl appelsiini- tai omenatuoremehua (+ likööriä)
3 liivatelehteä
