Valavuori haluaa Michael Jordanin Suomeen syksyllä

Tapahtumatuottaja Aleksi Valavuori on kaavaillut tuovansa kaikkien aikojen koripalloilijan Michael Jordanin elo-syyskuussa Suomeen yhdessä Scottie Pippenin kanssa.

Vierailun Suomen päätapahtumaksi on suunniteltu yhtä ottelua, jossa Jordan ja Pippen pelaisivat yhdessä lukuisten suomalaistähtien kanssa.

Valavuori pyrkii tuomaan Jordanin ja Pippenin Suomeen yhteistyössä ruotsalaistahon kanssa. Entisten NBA-tähtien on tarkoitus pelata Suomen ja Ruotsin lisäksi mahdollisesti myös muissa lähivaltioissa.

- Neuvottelut Jenkkeihin ovat käynnissä ja siellä on tuttu agentti lähdössä tapaamaan Jordania asian tiimoilta lähiaikoina. Pippen on myös antanut suosituksensa vanhalle aisaparilleen koskien mahdollista Pohjolan-keikkaa. Mikäli saamme Jordanilta vihreää valoa, käynnistämme tapahtuman järjestelyt välittömästi yhdessä ruotsalaisten kanssa. Kun puhutaan Jordanista, niin puhutaan monen mielestä maailman kaikkien aikojen parhaasta urheilijasta, joten neuvottelut eivät tapahdu ihan silmänräpäyksessä, TEG Finlandin tuottaja Valavuori toteaa.

Valavuori on aiemmin ollut tuomassa Pippenia lisäksi Dennis Rodmania Suomeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja