Vakiossa tärppäsi kaikkien aikojen ennätyspotti: Miljoonatili!

0:42
Tällaisia olivat ensimmäiset Lotto-mainokset

Suomessa on veikattu jalkapallotuloksista 80 vuoden ajan Vakioveikkauksessa. Sen kunniaksi lauantai-Vakiossa on tavoiteltu miljoonan euron pottia syksystä lähtien. Nyt tärppäsi.

Helsinkiläinen nettipelaaja veikkasi järjestelmäpelillä 13 oikein ainoana pelaajana kierroksella 7/2021. Miljoonan voittopotti on Veikkauksen ensimmäisen pelin, Vakioveikkauksen historian suurin.

– Huima juttu, joka tulee jäämään 80-vuotisen Vakioveikkauksen historiaan suureksi hetkeksi. Satojentuhansien voittoja on vuosien saatossa lähtenyt jakoon, mutta nyt mentiin aivan uusille lukemille. Isot onnittelut voittajalle, toteaa Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Miikka Nurmi.

Aiempi ennätyspotti Vakioveikkauksessa oli Järvenpäähän mennyt 783 143 euroa vuodelta 2013. Markka-aikana Vakiossa nähtiin toki miljoonavoittoja, joista ensimmäinen vuonna 1948.

Lauantain voittokierros koostui brittijalkapallon kohteista. Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukki teki ottelun ainoan maalin Norwichin voittaessa Rotherhamin Mestaruussarjan ottelussa.

Kierroksen kovin yllätys nähtiin Liverpoolin paikallisottelussa, jossa Everton haki Anfieldilta ensimmäisen vierasvoiton 22 vuoteen. Liverpool oli pelannut 68 ottelua ilman tappioita kotonaan, mutta nyt takana on jo murheellinen neljän tappion putki kotiareenalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja