Mainos

Vaalipäivänä paistatellaan jo +15 asteessa – Pääsiäistä kohti lämpenee lisää: "Ensi viikosta on tulossa huomattavasti keskimääräistä lämpimämpi"

Viikonlopussa on odotettavissa pilvilauttaa varsinkin lauantaina ja sunnuntaina vielä etelässä. Lämpötilat kuitenkin nousevat viikonloppuna ja varsinkin viikon vaihtuessa.

– Yöt lämpenevät jo pikkuhiljaa viikonlopun aikana ja sunnuntaita kohden pilvilautta antaa periksi pohjoisesta alkaen, toteaa meteorologi Markus Mäntykangas.

Sään puolesta vaalipäivästä eli sunnuntaista onkin tulossa suuressa osassa maata aurinkoinen. Lämpötilat nousevat 10 ja 15 plusasteen välille kautta maan.

Pääsiäisenä lämmintä ja poutaista

Myös pääsiäisviikko näyttää hyvin keväiseltä ja lämpötila on laajalti 10 ja 15 lämpöasteen välillä. 10 astetta ylittyy jo maanantaista lähtien. 15 astetta taas voi ylittyä ainakin etelässä viikon puolivälissä.

– Ensi viikosta on tulossa huomattavasti keskimääräistä lämpimämpi, Mäntykangas kertoo.

Mäntykankaan mukaan vielä ei pystytä tarkkaan sanomaan, mitä tapahtuu pääsiäisenä. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että saadaan lämmintä, poutaista ja myös melko aurinkoista säätä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja