Uutuusripsivärille 3,4 Helmi-pistettä

Valitsimme Helmen ja Nivean testiryhmään 15 onnekasta naista, jotka pääsivät testaamaan Nivean uutta Double Designer Black Mystic –ripsiväriä. Testiryhmäläiset kokeilivat maskaraa kahden viikon ajan, jonka jälkeen he antoivat arvionsa tuotteesta. Uutuusripsiväri sai hienot 3,4 Helmi-pistettä.

Testattavana oli Nivean Double Designer Black Mystic –ripsiväri. Uutuusripsivärissä on kaksi harjaa ja kaksi erilaista koostumusta:

Volume Black: Harja antaa ripsille syvän mustan värin ja tuuheutta. Se levittää värin myös lyhyimpiin ripsiin.

Pearly Black: Kumiharja on joustava, levittää värin tasaisesti ja erottelee ripset kauniisti. Se antaa ripsille näyttävän helmiäisviimeistelyn.

Testiryhmäläiset arvioivat Nivean Double Designer Black Mystic -ripsiväriä Helmen arvoasteikolla 1-5. Lisäksi he antoivat sanallisen arvionsa tuotteesta. Keskiarvoksi tuli 3,4 Helmi-pistettä.

Näin testiryhmäläiset arvioivat tuotetta:

Täydet pisteet

tessu -65:

"Mielestäni tämä ripsiväri ansaitsee täydet helmi-pisteet, koska itse asiassa puutteita en löytänyt muusta kuin ehkä ripsivärin poistettavuudesta. Sitä oli vähän hankalaa poistaa, koska se tarttui niin hyvin ripsiin. Levittyi hyvin, pysyi menossa koko päivän, teki "ei-varisevat" ja näyttävät ripset. Mielestäni sitä oli myös helppo käyttää, vaikkakin itse harja on hieman paksuhko, mutta minulle se istui hyvin."

mammanen:

"Hyvä ripsiväri, täytti odotukset."

JonnA:

"Ripsivärillä sai luvatun lopputuloksen ja väri pysyi suhteellisen hyvin ripsissä koko päivän (pientä murustumista kiirepäivänä). Pidin tuloksesta eniten kun käytti pelkkää Black Volume osaa, ihana tuuheat ja tummat ripset. Kirveli ikävästi jos sattui sohimaan tai pyyhkimään väriä silmiinsä."

Hyvä ripsiväri myös arkeen

Tiina:

"Perusripsiväri päivittäiseen käyttöön. Ripsiväri levittyy tasaisesti, eikä paakkuunnu. Kaksi erilaista harjaa, joista Pearly Black soveltuu paremmin päiväkäyttöön ja Volume Black iltakäyttöön. Ripsiväri pysyy hyvin paikoillaan leviämättä ja se on helppo puhdistaa."

tytti222:

"Riittoisa ja hyvin levittyvä ripsiväri. Tosin toista harjaa helpompi käyttää ensin ja vasta sitten ykkösharjaa. Hieman liikaa tuli väriä ensimmäisillä kerroilla ja ripsiväri meinasi olla sottaista. Keskinkertainen. Olisin valmis noin 10e maksamaan tästä ripsarista, hyvä arkikäyttöön."

Piia:

"Ripsarin ensimmäinen pää Volume Black on kelpo ripsari arkimeikkiin: helppokäyttöinen ja sillä saa kivannäköiset ripset. Kestävyys ei kuitenkaan ole parhaimmasta päästä. Toinen pää Pearly Black ei tartu ripsiin ja hilettä näkyy hyvin vähän."

Heidi:

"Alkuun harja tuntui kömpelöltä käyttää ja sotkuakin syntyi. 1. harjaan tarttui liikaa väriä, ja se pitikin kaapia putkilon reunaan. Ripset joutui vielä erottelemaan erillisellä ripsikammalla. 2. harjan väri oli vähän turhankin nestemäistä, minkä takia jo taivutetut ripset suoristuivat. Helmiäisväri myös hieman karisi silmiin ja aiheutti kutinaa. Tuotteella sai kyllä näyttävät ripset (pelkällä 1-harjallakin), ja arvosana olisi korkeampi, ellei helmiäispää olisi ollut pettymys!"

Pysyvä lopputulos

Pinja:

"Ripsiväri pysyi ripsissä hyvin eikä paakkuntunut. Olisin kuitenkin kaivannut lisää voluumia, pidentävä vaikutus jäi liian vähäiseksi minun makuuni."

Lola:

"Kestävä, kauniin lopputuloksen antava ripsiväri. Ehkäpä mainonnasta johtuen odotin kuitenkin näyttävämpää lopputulosta. Hyvä perusripsiväri!"

Hannah:

"Ripsiväri ei ollut mielestäni mitenkään erikoinen muihin verrattuna. Illalla väri oli levinnyt niin, että silmänaluset olivat tummat. Black Pearly -kimalle sai ripset näyttämään suttuisilta. En ostaisi tuotetta itse. Ripset tulivat kyllä mukavan pitkiksi, ja maskara näyttää hyvältä ilman Black Pearly -puolta."

Eepu:

Melko normaali noin 10 euron ripsiväri. Levittyy ja pysyy hyvin, on helppo pestä pois. Lopputulos siisti, mutta kaarevuus vaikea toteuttaa.. Vaikka aluksi oli taivuttanut ripset, ne näyttivät ripsivärin levityksen jälkeen taipuvan alaspäin. Ohuelle harjalle en keksinyt käyttöfunktiota.

Näyttävät ripset kaikille

mummeli:

"Huomasin, että minulla todella on enemmän kuin kaksi ripseä/luomi. Huono puoli oli siinä, että puhdistaminen oli vaikeaa, varsinkaan koska en omista silmämeikin puhdistusainetta."

skibi:

"Ripsiväri levittäytyi hyvin ripsiini ja pysyi koko päivän. Puhdistus oli myös helppoa. Olen tosi tyytyväinen ripsiväriin."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat