Kuva paljastaa uuden yksityiskohdan nuoren miehen kuolemasta Rauman tulenjohtotornilla: Tornin seinässä kiipeilykiinnikkeitä

MTV Uutiset sai Kuuskajaskarin tornista uutta kuvamateriaalia, joka näyttää, että tornia on käytetty kiipeilytarkoitukseen. 

Nuori mies kuoli Raumalla pudottuaan Kuuskajaskarin saarella käytöstä poistetusta tulenjohtotornista. Kulkemisen torniin pitäisi liki mahdotonta. Torni on noin 20–30 metriä korkea.

– Sinne on äärettömän haastava päästä. Tikapuut on poistettu, alueen matkailuyrittäjä Teemu Knuuttila kertoi MTV Uutisille muutama viikko sitten.

MTV Uutiset on saanut kuitenkin Knuuttilan haastattelun jälkeen kuvamateriaalia, joka näyttää tornin sivussa kiipeilykiinnikkeitä. 

Kiipeilykiinnikkeidenkään avulla torniin ei Knuutilan mukaan helposti pääse. 

– Ensimmäinen kiinnike on yli neljän metrin korkeudessa, Knuuttila kertoo. 

Hän myös täsmentää, etteivät kiinnikkeet ole heidän asentamiaan. 

Kuuskajaskarin saari on entinen puolustusvoimien puolustus- ja koulutuslinnake. Puolustusvoimien tulenjohtotorni ei ole ollut käytössä pariin kymmeneen vuoteen.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos vastasi MTV Uutisten kysymykseen kiipeilykiinnikkeistä kertomalla, ettei tapauksesta ole uutta tiedotettavaa. Poliisi tutkii kuolemansyytä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja