Uusi löytö Madeleine McCannin tapauksessa: Poliisi löysi salaisen kellarin Saksassa – operaatio käynnissä

1:49
Madeleine McCannin tapauksessa uusi löytö – poliisi on löytänyt siirtolapuutarhasta kellarin, aluetta tutkitaan kaivinkoneiden ja koirien avulla.

Saksalaisen Bild-lehden mukaan poliisi on löytänyt salaisen piilokellarin siirtolapuutarhasta lähellä Hannoverin kaupunkia Saksassa. Poliisin etsinnät kyseisellä alueella ovat kestäneet jo vuorokauden ajan Madeleine ”Maddie” McCannin katoamiseen liittyen.

Poliisi on vahvistanut etsintöjen liittyvän Maddien tapauksen tutkintaan. Poliisi ei ole kuitenkaan antanut tarkempia tietoja tutkimuksen sisällöstä.  

Poliisi on suorittanut tutkimusta kaivinkoneiden ja koirien avulla. Tänään alueelta löytyi suuria betonisia talonrakenteita, joita poliisi kaivaa parhaillaan esiin.  Rakenteet ovat kuuluneet ennen siirtolapuutarhamökkiin.

Saksalaista 43-vuotiasta Christian Brückneria epäillään Maddien kidnappauksesta ja murhasta.  Useiden saksalaismedioiden mukaan mies oli viettänyt paljon aikaa siirtolapuutarhan lähettyvillä vuonna 2007. Hänen huomattiin oleskelleen siellä hieman sen jälkeen, kun Maddie katosi Portugalissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja