Uudet Arla Keittiö -tuotteet innostavat kokeilemaan ja kokkaamaan

Itse tehtyä ruokaa arvostetaan ja ruoanlaittoon panostetaan yhä enemmän aikaa ja vaivaa. Parhaimmillaan ruoanvalmistus on koko perheen yhteinen harrastus. Siihen liittyy onnistumisen iloa ja maukkaita hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Uudistuneet Arla Keittiö -ruoanvalmistustuotteet antavat inspiraatiota kotikokeille, jotka arvostavat parhaita raaka-aineita ja haluavat onnistua ruoanlaitossa.

Yksinkertaiset ja konstailemattomat maut puhuttelevat nykypäivän kuluttajia. Myös luonnolliset tuotteet ilman turhia lisäaineita ovat asioita, joihin ruoanlaitossa kiinnitetään huomiota. Tuotteet, joita jo mummo aikoinaan käytti, kuten ranskankermat ja smetanat, lisäävät suosiotaan. Arla Ingmanilla perinteistä smetanaa on valmistettu jo 65 vuoden ajan. Hjalmar Ingman sai reseptin venäläisiltä kauppamiehiltä ja aloitti smetanan valmistuksen Sipoossa vuonna 1947. Näitä perinteisiä tuotteita valmistetaan edelleen Sipoossa suomalaiseen makuun.

Kevyet ja perinteiset ruuanvalmistustuotteet ovat syksyn myötä saaneet rinnalleen täyteläisempiä makuja. Suomen Kokkimaajoukkueella on ollut sormensa mukana sopassa, kun uusia reseptejä on lähdetty miettimään. Tuloksena on entistä monikäyttöisempiä ja toimivampia ruokakermoja.

Täyteläiset Arla Keittiö -tuotteet sopivat korkeamman rasvapitoisuutensa ansiosta mainiosti vaativaankin ruuanlaittoon. Ne kestävät paremmin kuumentamista ja tuovat ruokaan tuhdimpaa makua ja koostumusta. Varsinkin ruokakermoissa on ensisijaisen tärkeää, että tuotteet kestävät moitteettomasti kuumentamista ja yhdistymistä happamien tai suolaisten makujen kanssa. Kuka nyt haluaisi, että kerma juoksettuu ja pilaa ruoan ulkonäön. Ruoanlaitossahan on kyse myös onnistumisen ilosta.

Aloita kulinaristiset seikkailut vaikka näillä tuotteilla:

Arla Keittiö Ruokakerma täyteläinen

Täyteläistä makua ja rakennetta erilaisiin ateriakokonaisuuksiin ja juhlaherkkuihin. Sopii kastikkeisiin, keittoihin ja uuniruokiin. Pehmentää ja pyöristää voimakkaita makuja.


Arla Keittiö Ruokakerma emmental

Emmentaljuuston aito maku tuo täyteläisyyttä kastikkeisiin, keitoksiin ja paistoksiin. Helppo lisätä esimerkiksi lasagneen, pastaan ja perunavuokiin.


Arla Keittiö Ruokakerma savujuusto

Savujuuston aito maku antaa lempeän savun aromin kastikkeisiin ja paistoksiin. Kokeile sellaisenaan lohi- ja pastaruokien kanssa. Sopii myös täydentämään riistaruokien maustamista.

Arla Keittiö Ruokakerma valkohomejuusto

Valkohomejuuston aito maku tuo hienostuneen vivahteen kastikkeisiin, keittoihin ja gratiineihin. Kokeile tomaattipohjaisiin ruokiin tai yhdistä erilaisiin yrtteihin.

Kaikki edellä mainitut uutuustuotteet ovat laktoosittomia. Maittavia reseptejä ruuanlaittoon löydät osoitteesta www.arlaingman.fi

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja