Itse tehtyä ruokaa arvostetaan ja ruoanlaittoon panostetaan yhä enemmän aikaa ja vaivaa. Parhaimmillaan ruoanvalmistus on koko perheen yhteinen harrastus. Siihen liittyy onnistumisen iloa ja maukkaita hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
Uudistuneet Arla Keittiö -ruoanvalmistustuotteet antavat inspiraatiota kotikokeille, jotka arvostavat parhaita raaka-aineita ja haluavat onnistua ruoanlaitossa.
Yksinkertaiset ja konstailemattomat maut puhuttelevat nykypäivän kuluttajia. Myös luonnolliset tuotteet ilman turhia lisäaineita ovat asioita, joihin ruoanlaitossa kiinnitetään huomiota. Tuotteet, joita jo mummo aikoinaan käytti, kuten ranskankermat ja smetanat, lisäävät suosiotaan. Arla Ingmanilla perinteistä smetanaa on valmistettu jo 65 vuoden ajan. Hjalmar Ingman sai reseptin venäläisiltä kauppamiehiltä ja aloitti smetanan valmistuksen Sipoossa vuonna 1947. Näitä perinteisiä tuotteita valmistetaan edelleen Sipoossa suomalaiseen makuun.






