Uskomattomat valheet, joita vanhemmat kertovat lapsilleen: "Uskoin siihen pidempään kuin joulupukkiin"

Redditin käyttäjät paljastivat hauskimpia valheita, joita he ovat vanhemmiltaan kuulleet tai itse kertoneet lapsilleen. Uskoisitko, jos joku väittäisi, että meren suolaisuus johtuu sodan aikana uponneista suolalaivoista?

Lue alta keskusteluketjun oudoimmat valheet:

– Kerron lapsilleni olevani allerginen herneille, jotta voin pakottaa heidät syömään vihanneksia ilman, että minun täytyy syödä yököttäviä herneitä.

– Äitini kertoi minulle ja sisaruksilleni, että meidät löydettiin myrkkysienten alta, kun olimme vauvoja. Jos käyttäytyisimme huonosti, meidät vietäisiin takaisin ja meidän täytyisi pitää huoli itsestämme.

– Isoisäni uskotteli vuosien ajan alle nelivuotiaille lapsenlapsilleen, että he muuttuisivat vastakkaisen sukupuolen edustajiksi täyttäessään kymmenen. Uskoin väitteeseen aivan liian kauan ja itkin holtittomasti ajatukselle siitä, että minusta tulee poika.

– Äitini kertoi minulle, että pyörre hiuksissani (eng. cow lick) johtui lehmän nuolaisusta. Uskoin siihen pidempään kuin joulupukkiin.

– Isäni uskotteli minulle, että pääni romahtaisi, jos kaivaisin nenääni.

– Isäni yritti saada minut syömään vakuuttamalla – olin viisivuotias –, että jos en syönyt illallista, jäätelö pakastimessa muuttuisi männynkävyiksi.

– Äitini mukaan on olemassa tosi erityinen klubi, jonka jäseneksi pääsee vain syömällä lautasen tyhjäksi. "Puhtaan lautasen klubi" on todella upea ja valikoiva.

– Jäätelöauto soitti äänimerkkiä vain silloin, kun jäätelö oli loppu.

– Jäätelöauto kidnappasi lapsia. Jos kuulimme äänimerkin, meidän tulisi piiloutua. Hyvä yritys, isä.

– Isäni vakuutti minulle, että oikeat vanhempani olivat susia, jotka olivat kuolleet auto-onnettomuudessa. Kerroin tämän aina kaikille, kunnes äitini paljasti, että kyseessä oli vitsi.

– Jos söisin papuja, rintani kasvaisivat.

– Minulla oli syntyessäni ylläni pinkki röyhelömekko.

– Isäni kertoi minulle, että muovikelmu kasvoi pellossa. Sitä piti kastella, lannoittaa ja lopulta se puitiin heinän lailla.

– Naapureillamme oli kanoja, jotka joskus eksyivät meidän pihaamme. Olin vähän peloissani, joten isoisäni sanoi minulle, että makkaranpala suojaisi minua kanoilta. Kuljin kaikkialle makkaranpala mukanani ja kanojen lähestyessä nostin sen eteeni niin kuin ristin vampyyrille.

Mihin äitiä tarvitaan? Katso videolta lasten vastaukset:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja