Uskomaton taidonnäyte sai Jorma Uotisen hämmästymään: "Kuulut väistämättä maailman sirkuseliittiin"

5:45

Pipsa Ilpalan taidokas esitys Talent Suomen viimeisessä semifinaalissa sai tuomariston hämmästymään.

Talent Suomi -ohjelman semifinaali nähdään sunnuntaina 29. maaliskuuta, jolloin selviää, ketkä lahjakkaat esiintyjät pääsevät kamppailemaan Talent Suomen voitosta finaalijaksoon.

Viimeisessä semifinaalissa esiintyi sirkustaiteilija Pipsa Ilpala. Ensimmäisessä Talent-esiintymisessään Ilpala hurmasi tuomariston ja yleisön taiteilemalla taidokkaasti pallojen kanssa. 

Tässä jaksossa Ilpala pyöritteli ilmassa pallojen sijasta renkaita. Tälläkin kertaa Ilpalan esitys vakuutti tuomariston. Erityisesti HP Parviainen oli vaikuttunut Ilpalan taidonnäytteestä. 

– Olen vaikuttunut tuosta, toivoisin aina joka talvi ja kevät kun menee vaihtamaan renkaat, niin siellä renkaanvaihtajat pyörittelisi niitä samalla tavalla, Parviainen fiilisteli. 

Ernest Lawson kertoi puolestaan pitäneensä tästä esityksestä enemmän kuin ensimmäisestä ja keskittyneensä sen tunnelmaan enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Jorma Uotinen taas oli täysin myyty. 

– Ihan parasta ammattitaitoista osaamista, kuulut väistämättä maailman sirkuseliittiin.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja