Ulla opetti lokin steppaamaan mökillä – huikea video: "Parasta, mitä olen nähnyt pitkään aikaan”

0:40
Ulla opetti juhannuksena Leo-lokin steppaamaan Helsingin Satamasaaressa sijaitsevalla mökillään. Mökkilokin räpylöiden läpsytys on suorastaan hurmaavaa!

Sanna Koivisto jakoi suosittuun Facebook-ryhmään äitinsä Ullan kuvaaman videon steppaavasta lokista. Tämä video pitää ehdottomasti katsella äänien kera.

Jos olet aiemmin pelännyt tai jopa vihannut lintuja, tämä video saa ehkä mielesi muuttumaan. Sanna Koivisto jakoi suosittuun Facebook-ryhmään ällistyttävän lokkivideon, josta muodostui välitön hitti.

–  Pakko jakaa tämä myös tänne teille, kun musta tää on niin huikea. Mun äiti on opettanut lokkia steppaamaan, Sanna kirjoitti videon oheen.

Ja videolla lokki toden totta steppaa. Kun Sannan äiti Ulla sanoo lokille monta kertaa ”tee temppu”, niin lokki alkaa tepastella vauhdikkaasti kalliota vasten. Räpylöiden läpsytysääni muistuttaa erehdyttävästi steppaamista.

Sanna kertoo, että kyseessä on äidille entuudestaan tuttu mökkilokki, joka liihottelee usein paikalle äidin lukiessa lehteä ulkona.

–  Äitini alkoi ”nakuttaa” lokille samalla tavalla kuin esimerkiksi pupuja kutsutaan. Lokki oli sitten alkanut läpsyttää tasaisesti aina, kun äiti nakutti suuta. Äitini kävi hakemassa mökistä puhelimen ja naksuja ja pyysi lokkia tekemään temppuja. Siinä se sitten puolisen tuntia tanssi.

Sanna kertoo MTV:lle, että mökkilokki on saanut kutsumanimen Leo

– Hän on Leo-lokki, vuodesta toiseen tunnollinen meidän mökin vartija Helsingin Satamasaaressa sijaitsevalla mökillä. Tämä steppaaminen oli juhannuksen uusi opittu temppu, jota he harjoittelivat kyseisellä kalliolla naksujen kanssa. Steppaaminen oli Leo-lokista huikean kivaa ja näin se saatiin tallennettua usealle videolle.

Facebookissa video on otettu riemulla vastaan ja moni ei ole uskoa silmiään.

– Parasta, mitä olen nähnyt pitkään aikaan, Facebookissa muun muassa kommentoidaan.

Moni kommentoi myös harkitsevansa videon myötä oman pihalokkinsa kouluttamista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja