Ulkonaliikkumiskieltoa kolmesti uhmannut suomalaismies pidätettiin Fuengirolassa – tavattiin alasti kadulla huutamassa, että hänellä on korona

0:45
Video: Espanjassa ulkonaliikkumiskieltoa yritetään kiertää erikoisin keinoin – viranomaiset joutuivat pysäyttämään kadulla toikkaroivan "dinosauruksen"

Suomalaismies pidätettiin Fuengirolassa, sillä hänet tavattiin rikkomassa ulkonaliikkumiskieltoa jo kolmannen kerran, kirjoittaa La Opinion de Málaga.

Espanjalaislehden mukaan ulkonaliikkumiskieltoa kolmesti uhmannut suomalaismies havaittiin kadulla huutamassa alasti, että hänellä on koronavirus. 

Poliisin mukaan sama, kiinniottohetkellä aggressiivisesti käyttäytynyt mies oli tavattu rikkomassa ulkonaliikkumiskieltoa jo kolmantena päivänä peräkkäin. Toinen poliisipartio oli ohjeistanut miehen kotiin vain hieman aiemmin. Lehden mukaan tapaus sattui 31. maaliskuuta.

Koronavirustilanteen vuoksi Espanjassa on voimassa tiukat rajoitukset ulkona liikkumiselle. Kotoa saa poistua vain välttämättömästä syystä, kuten käymään kaupassa tai apteekissa. Työpaikalle ja lääkäriin kulkeminen on sallittu. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja