Uhkea Kim Kardashian ahtautui liian tiukkoihin housuihin – katso kuvat

Seurapiiriperhonen Kim Kardashian teki ikävän muotimokan laittaessaan ylleen tiukat, vaaleat mokkahousut.

Laulaja Kanye Westin, 35, käsikynkässä viihtyvän tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 31, tyylin on kuvailtu muuttuneen uuden poikaystävänsä myötä sivistyneemmäksi ja virtaviivaisemmaksi. Kardashianin ennen niinkin värikäs ja sekamelskainen tyylitaju on saanut rauhan ja värivalinnat miehensä vierellä ovat olleet pitkälti mustaa ja valkoista. Vaikka räikeämmät ajat ovat näemmä ohitse, se ei tarkoita sitä ettei tämä seurapiiriperhonen tekisi virhevalintoja vaatekaappinsa edessä.

Kurveistaan tunnettu Kim Kardashian bongattiin New Yorkissa yllään kirkkaan korallinpunainen paita vöineen ja avarine kaula-aukkoineen. Alaosaksi nainen oli valinnut nudenväriset mokkahousut ja asuun yhteensopivat vaaleat kengät. Vaikka Kim Kardashianin avara ja jokseenkin lyhyt paita sointui upeasti naisen päivettyneeseen ihonväriin, hänen ihoanuolevat, rypyttyneet housunsa eivät vakuuttaneet: naisen uhkeat muodot näyttivät puristuvan ikävästi mokkahousuissa, eikä ikävä "kamelinvarvas" ollut kovinkaan kaukana.

Vaikka uhkeaksi hehkutettu Kim Kardashian onkin luonut yhdessä siskostensa kanssa naisten kurveja ylistävän vaatemalliston ja aina ollut sinut omien muotojensa kanssa, olisi reitevän naisen kannattanut laittaa ylleen pidempi paita tai jättää nämä taipumattomat pillihousut kiltisti kotiin.

Lue myös:

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja