Tyylietsivä: Seurapiirirouva kanavoi Kleopatraa – epäonnistui täydellisesti

Seurapiirirouva Nancy Dell'Olio kanavoi brittiläisen taidegallerian kesäjuhlissa kohukuningatar Kleopatraa – epäonnistuneesti. Mitä mieltä olet asusta?

Jalkapallon entinen "ensimmäinen nainen", Englannin jalkapallomaajoukkuetta vuosina 2001–2006 valmentaneen Sven-Göran Erikssonin ex-heila Nancy Dell'Olio, 50, otti osaa Lontoon tunnetuimpiin lukeutuvan taidegallerian, The Serpentine Galleryn perinteisiin kesäjuhliin.

Italialais-amerikkalainen seurapiirirouva ja asianajaja oli päättänyt näyttäytyä juhlissa kanavoiden mahtinaista, Egyptin edesmennyttä kuningatarta Kleopatraa (Kleopatra VII). Värikkään ja kiehtovan viimeisen faraon tavoin Dell'Olio nähtiin huomiota herättävässä hopeisessa pääsomisteessa ja valkoisessa selän paljastavassa mekossa.

Mutta voi Nancya, hän ei tainnut peiliin katsoessaan tajuta, että pääkoristeessa ei ollut hitustakaan Kleopatran pelottavasta arvokkuudesta, eikä tuhruiset tummat meikit pelastaneet tilannetta. Myös asu olisi voinut istua paremmin, jotta nainen olisi astunut paremmin klassisen syöjättären kenkiin. Hopeiset kengät ja laukun asunsa henkeen valinnut Dell'Olio olisi lisäksi muistuttanut hitusen enemmän yhtä historian mielenkiintoisimmista henkilöistä, jos hän olisi valinnut ylleen Kleopatran suosimaa lämmintä kultaa.

Tyylietsivä ei hurraa Nancy Dell'Olion asuvalinnan puolesta – mitä mieltä sinä olet?


Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja